دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نخستین جشنواره «مرزبانی وحی و خرد» برگزار می‌شود

No image
نخستین جشنواره «مرزبانی وحی و خرد» برگزار می‌شود
مؤسسه بوستان کتاب قم نخستین جشنواره «مرزبانی وحی و خرد» را برگزار می‌کند.
 
به گزارش خبرنگارفارس به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به مناسبت نکوداشت 25 سال فعالیت مؤسسه بوستان کتاب (مرکز چاپ و نشر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم) نخستین جشنواره «مرزبانی وحی و خرد» برگزار می‌شود.                       
نقد و بررسی عملکرد مؤسسه بوستان کتاب و جهت‌گیری‌های جدید و آینده مؤسسه از اهداف برگزاری این جشنواره محسوب می‌شود. در این جشنواره از مؤلفان برتر که با مؤسسه فعالیت داشته‌اند و نیز آثارشان تقدیر خواهد شد.                                                       
تقدیر از کارکنان برتر مؤسسه و انتشار مجموعه آثار علامه طباطبائی از دیگر برنامه‌های این جشنواره اعلام شده‌است.                                   
این جشنواره 23 آبان همزمان با هفته کتاب و سالروز رحلت علامه طباطبائی، برگزار خواهد شد.                                      
سید محمدکاظم شمس، مدیر مؤسسه بوستان کتاب و ابوالفضل طریقه‌دار دبیر نخستین جشنواره «مرزبانی وحی و خرد» را بر عهده دارند.
 
منبع: www.farsnews.ir

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اضطراب Anxiety

اضطراب Anxiety

اضطراب، نوعی احساس کلی در این باره است که امکان دارد اتفاق خطرناکی روی دهد، ولی فرد مطمئن نیست که چه اتفاقی، در کجا و چه موقع قرار است روی دهد.
Powered by TayaCMS