دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

انتشار قرآن به شیوه املائی در عربستان جنجال برانگیز شد

No image
انتشار قرآن به شیوه املائی در عربستان جنجال برانگیز شد انتشار قرآنی الکترونیکی به شیوه املایی در عربستان، در شرایطی که تا پیش از این تمام قرآنها به خط عثمان طه منتشر می شد، جنجال آفرید.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از مهر، محمد عوفی دبیرکل مجمع ملک فهد گفت: این مجمع هنوز برای انتشار قرآن به خط املایی هیچ تصمیمی نگرفته است. چرا که رسم الخط عثمان طه به عنوان اولین رسم الخط قرآن بوده و ما ملزم به استفاده از آن هستیم.
از سوی دیگر یکی از پایگاه‌های اطلاع رسانی عربستان اعلام کرد: این مجمع درصدد انتشار قرآن با نگارش املایی است که با هدف انجام فعالیت‌های تحقیقاتی در نرم‌افزارها و شبکه‌های اینترنتی به آن اقدام می‌کند.
محمد عوفی در ادامه هدف از انتشار این قرآن را تصحیح اشتباهات قرآنهای مکتوب به رسم الخط عثمانی خواند و افزود: در شیوه‌ای که مجمع از آن استفاده می‌کند، برای تصحیح خطاها در قرآن به خط عثمانی است و از آنجایی که دستگاه رایانه تنها می‌تواند کتابت قرآن به شیوه املایی را بخواند، بنابراین از این شیوه استفاده کرده‌ایم.
همچنین در نسخه الکترونیکی قرآن به کتابت «املایی» هیچگونه علامت وقف و یا نشانه های دیگر وجود ندارد و برای تسهیل عمل رایانه، علامتها به حروف لاتین نوشته می‌شود که این مسئله با انتقاد شدید مجمع قرآن مدینه روبه‌رو شده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS