دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

انتشار ماهنامه "زمانه" ویژه نقد بهائیت

No image
انتشار ماهنامه "زمانه" ویژه نقد بهائیت شصت و یکمین شماره از ماهنامه اندیشه و تاریخ سیاسی ایران معاصر "زمانه" ویژه نقد بهائیت در 112 صفحه منتشر شد.
در سرمقاله این شماره از ماهنامه "زمانه" آمده است: فرقه بهائیت از جمله مسلک‌های سست و بی بنیاد است که از سویی فاقد اصول، معیارها و ملاک‌های دینی قوی و مستند است و از سوی دیگر فاقد پیشینه سیاسی و تاریخ قابل دفاع برای رهبران و بنیان گذاران خود.
در گفتگوی این شماره از ماهنامه که با دکتر سید سعید زاهد زاهدانی، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز و دارای دکترای جامعه‌شناسی از انگلستان، بر موضوع بهائیت: تقابل با اقتدار ملی ایران بحثی صورت گرفته است.
از عناوین مقالات این شماره از زمانه می توان به روزشمار بهائیت، بهائیت از دیدگاه محققان ایرانی، بهائیت و اسرائیل: پیوند دیرین و فزاینده، امام خمینی و شگردهای امپریالیسم، بررسی انتقادی چند شعار بهائیت اشاره کرد.
خاتمیت: نفی مسلک باب و بهاء، بهائیت در آینه اسناد، هشت بهشت ادعا نامه فرقه ازلی علیه بهائیت از دیگر عناوین این جریده هستند.
در پایان این نشریه چکیده ای از مقالات به زبان انگلیسی منتشر شده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS