دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اهدای سنگین‌ترین قرآن جهان به آستان رضوی

No image
اهدای سنگین‌ترین قرآن جهان به آستان رضوی سنگین‌ترین قرآن چاپی جهان، به کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی اهدا شد.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از شبکه خبر، این قرآن 46 کیلوگرمی در ابعاد 50 در 70 سانتیمتر به خط «عثمان طه» نگاشته و به زبان انگلیسی هم ترجمه شده است.
در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، سه هزار قرآن خطی و دو هزار قرآن سربی که از نظر قدمت خط، تذهیب و کاغذ، بسیار کم نظیر است، وجود دارد.
همچنین در گنجینه قرآن حرم مطهر حضرت امام رضا (ع)، قرآن‌هایی شریف منسوب به دست خط مبارک ائمه اطهار (ع) وجود دارد

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS