دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

طرح بازنگری سیاستهای مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران تدوین می شود

No image
طرح بازنگری سیاستهای مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران تدوین می شود طرح بازنگری اهداف و سیاستهای مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سطوح یک تا 4 (کاردانی تا دکتری) تدوین می شود.
مسئول تدوین طرح بارنگری در اهداف و سیاستهای مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت : در این طرح سیاستها و اهداف مرکز در زمینه سطح 1 تا 4 (کاردانی تا دکتری) با تفکیک اهداف هر سطح به صورت جزیی تدوین خواهد شد.
حجت الاسلام جوان آراسته افزود: برای تدوین این طرح بیش از 300 پرسشنامه برای گروهی از مدیران، اساتید و فارغ التحصیلان حوزه های علمیه خواهران ارسال شده که پاسخ های دریافتی در یک برنامه اختصاصی رایانه ای مورد تحلیل قرار گرفت. همچنین بیش از 10 مصاحبه تخصصی با حضرات آیات یزدی، مومن، مصباح یزدی، شرعی و حجج اسلام بوشهری و طباطبایی به عنوان مدیران ارشد حوزه علمیه ارسال شده است که پاسخ این گروه نیز در حال تحلیل است.
وی افزود: نتایج تحلیلی این نظریات تا نیمه اردیبهشت تکمیل و به صورت طرح بازنگری اهداف و سیاستهای مرکز مدیریت حوزه علمیه حوزه های علمیه خواهران تدوین و به این مرکز ارائه خواهد شد.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS