دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله استادی؛باید در نقد آثار دینی از افراط و تفریط پرهیز کرد

No image
آیت الله استادی؛باید در نقد آثار دینی از افراط و تفریط پرهیز کرد
امام جمعه موقت قم گفت: نقد آثار بزرگان دینی همواره باید با انصاف همراه باشد و ما باید از افراط و تفریط در این زمینه پرهیز کنیم.
 
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله رضا استادی در همایش بزرگداشت آیت‌الله محمدهادی معرفت که در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی قم برگزار شد در سخنانی با تجلیل از مقام علمی آیت‌الله محمدهادی معرفت گفت: باید آثار آیت‌الله معرفت از سوی شاگردان این قرآن پژوه برجسته تجدید چاپ شود و نقاط ضعف آن نیز به صورت پاورقی در متن آن آورده شود.                                             
وی با اشاره به برخی از انتقادات از آیت‌الله معرفت گفت: برخی از آثار آیت‌الله معرفت دارای نقاط ضعفی است، اما نقد آثار آیت‌الله معرفت منصفانه انجام شود.                                                                              
استاد حوزه علمیه قم گفت: در صورت نقد منصفانه آثار آیت‌الله معرفت ابهامات موجود نیز برطرف می‌شود و ما در این زمینه نباید دچار افراط و تفریط شویم.                                                   
وی خاطر نشان کرد: آیت‌الله معرفت در طول عمر خود خدمات بسیاری را به دین مبین اسلام ارائه کرده است و ما نباید به دلیل چند نقطه ضعف، خدمات و زحمات ایشان را زیر سئوال ببریم.                                      
آیت‌الله استادی با اشاره برخی از اعتقادات آیت‌الله معرفت خاطرنشان کرد: آیت‌الله معرفت این عقیده را که اخباریون ظاهر قرآن را حجت نمی‌دانستند، را قبول نداشت.                                     
وی اضافه کرد: این عالم ربانی همچنین در برخی آیات نیز در برداشت معانی دچار اشتباه در برداشته شده‌اند.                                    
در پایان این مراسم از تعدادی از صاحبان مقالات ارائه شده به همایش بزرگداشت آیت‌الله معرفت که صاحب عناوین برتر شده بودند، تجلیل به عمل آمد.
 
 
منبع: www.farsnews.ir
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

No image

زاهدی پیکارگر

یک روحانی با صفای خالصی بود که من گمان می کنم مهمترین حسن ایشان که مرحوم شهید دکتر بهشتی راهم به ایشان علاقمند کرده بود همین صداقت وصافی وصفای این مرد بود.
Powered by TayaCMS