دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله مصباح یزدی؛مأموریت مساجد با تعریف دقیق حوزه فرهنگ و هنر مشخص می‌شود

آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی ارائه تعریفی دقیق از فرهنگ و هنر را موجب تعیین مأموریت‌های مساجد در بخش کانون‌های فرهنگی و هنری دانست.
آیت الله مصباح یزدی؛مأموریت مساجد با تعریف دقیق حوزه فرهنگ و هنر مشخص می‌شود
آیت الله مصباح یزدی؛مأموریت مساجد با تعریف دقیق حوزه فرهنگ و هنر مشخص می‌شود

آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی ارائه تعریفی دقیق از فرهنگ و هنر را موجب تعیین مأموریت‌های مساجد در بخش کانون‌های فرهنگی و هنری دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی همایش اندیشه‌های آسمانی، عضو مجلس خبرگان رهبری امروز در جمع برگزیدگان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در مشهد گفت: مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان فرهنگ را شامل اخلاق و عقاید دانستند و این گفته ایشان اهمیت دو عنصر باورها و ارزش‌ها را در تشکیل شاکله فرهنگی می‌رساند .

وی ادامه داد: نباید اتفاقی که در مورد تعبیر از اسلام با مفاهیم ضد اسلامی صورت گرفت، در مورد کارهای فرهنگی هنری هم بیافتد و برای جلوگیری از این کار اعضای کانون‌های مساجد باید با ارائه تعریف دقیق از فرهنگ به تعیین اهداف خود در کارهای فرهنگی هنری، به شرح وظایف خود بپردازند.

آیت الله مصباح یزدی با تشریح جایگاه تاریخی مساجد در فرهنگ اسلامی گفت: در سیره نبوی، مسجد پیغمبر، محور کلیه فعالیت‌های اجتماعی بوده است، اما در حال حاضر با توجه به توسعه شهرها و افزایش حجم فعالیت‌های اجتماعی و طرح موضوعات جدید باید با همان هدف کارکرد عبادی و آموزشی مسجد را تقویت کنیم.

رئیس مؤسسه آموزشی پژوهشی امام‌خمینی(ره) تشریح کرد: در ایران تا قبل از دوران ستم شاهی بنای مساجد و مدارس کنار هم به تکمیل نقش آموزشی، عبادی می‌پرداخت اما با هجمه فرهنگ غربی امور دینی ما به سمت سکولاریزه شدن و جدایی دین از دیگر امور اجتماعی پیش رفت.

وی اضافه کرد: در سال‌های بعد از انقلاب با اضافه شدن پسوند اسلامی به نام بسیاری از وزارت‌خانه‌ها؛ محور فعالیت‌ها فرهنگ اسلامی قرار گرفت.

این استاد حوزه علمیه قم اظهار داشت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با هدف مقابله با تهاجم فرهنگی تشکیل شده‌اند و باید مراقب تضعیف باورها و ارزش‌های دینی از سوی فرهنگ غربی باشند .

وی تصریح کرد: فرهنگ به عنوان مشخصه جوامع ممتاز باید به درستی معنا شود و برای رسیدن به شرح وظایف و راهکارهای درست برای فعالیت‌های فرهنگی باید در جامعه ما نیز این تعریف ارائه شود.

این عضو برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، مسجدالنبی را مرکز سامان‌دهی فعالیت‌های اجتماعی جامعه نوپای نبوی در صدر اسلام دانست و افزود: تقسیم کارها و فعالیت‌های گوناگون در جوامع کنونی از مظاهر تمدن شمرده می‌شود و باید در جامعه با نگاهی به ارزش‌ها و باورهای دینی این تقسیم وظایف صورت گیرد.

وی در جمع اعضای کانون‌های مساجد کشور بیان داشت: با تشکیل اتاق فکر در کانون‌های مساجد و تعریف شرح وظایف اعضای آن‌ها، می‌توان از ورود مفاهیم و فعالیت‌های نامأنوس با فرهنگ اسلامی به مساجد جلوگیری کرد.

همایش سراسری اندیشه‌های آسمانی با حضور 500 نفر از اعضای کانون‌های مساجد استان‌های فارس، ایلام و گیلان در مشهد در حال برگزاری است.

    منبع:http://www.farsnews.ir

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

No image

آسیب شناسی نظری، عملی و مدیریتی از عوامل ارتقاء کیفی فعالیتهای دینی است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ضرورتها و راهکارهای تبلیغ و اطلاع رسانی دینی را یادآور شد و ضمن تشریح آسیبهای نظری، عملی و مدیریت تبلیغ، بر چگونگی شکل گیری روش تبلیغ به منظور تأثیر گذاری تأکید کرد و گفت: رفع نواقص در شبکه بزرگ تبلیغ به حضور گسترده نسل جوان منتهی می شود.
آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور به دانشگاه ارتقاء می یابد

آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور به دانشگاه ارتقاء می یابد

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور استانها گفت: به زودی تمامی آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور تحت عنوان دانشگاه امام عصر(عج)ساماندهی شده و از سطح آموزشکده به دانشگاه ارتقاء می یابند.
Powered by TayaCMS