دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله مظاهری؛ تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری انس با قرآن و عترت است

No image
آیت الله مظاهری؛ تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری انس با قرآن و عترت است آیت الله مظاهری با تأکید بر استفاده بهینه از فرصت ماه رجب برای خودسازی، تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری را انس با قرآن و عترت عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله مظاهری در درس اخلاق هفتگی خود در مسجد حکیم اصفهان، ضمن تبریک حلول ماه رجب، با اشاره به لزوم استفاده از فرصت‌های معنوی، ماه رجب را یکی از بهترین فرصت‌ها یاد کرد و گفت: همواره در زندگی انسان‌ها نسیم‌های رحمتی از جانب پروردگار متعال در حال وزیدن است و افراد عاقل و هوشیار خود را در معرض این نسیم‌ها قرار می‌دهند تا از برکات آن بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به این که رحمت خداوند در ماه رجب مثل باران می‌بارد و این باران رحمت موجب زدودن آلودگی‌های دنیوی و رذائل نفسانی از دل انسان‌ها می‌شود، افزود: هر که در این ماه پر خیر و برکت بتواند خود را در معرض نسیم رحمت و باران لطف و مرحمت الهی قرار دهد؛ در طی کردن منازل هفتگانه سیر و سلوک، پیشرفت قابل ملاحظه‌ای می‌کند و با ریشه‌کن کردن درخت رذائل اخلاقی، به شجره طیّبه فضائل دست خواهد یافت که در این صورت دل او از اغیار تهی شده و خداوند بر آن دل حکومت می کند.
آیت الله مظاهری در بخش دیگری از بیانات اخلاقی خود، تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری انسان‌ها را انس با قرآن و عترت(ع) دانست و ضمن تشریح راه‌های انس با این دو ثقل گران‌بها اظهار داشت: رستگاری فقط در سایه انس با قرآن و عترت(ع) میسّر می شود و هرکس ذره‌ای از این راه خارج شود و مسیر دیگری برای خود انتخاب کند، باید بداند که در هر قدمی، کیلومترها از مسیر هدایت منحرف می‌شود و بازگشت او به صلاح و رستگاری بسیار مشکل است.
وی در ادامه بر لزوم تقویت ارتباط با خداوند و راز و نیاز به درگاه پروردگار، در همه ایام سال و به ویژه ماه رجب تأکید و خاطرنشان کرد: دعا و راز و نیاز با خداوند، در تعالیم روح بخش دینی بسیار مورد تأکید و سفارش واقع شده است. آیات شریف قرآن کریم و روایات ارزشمند حضرات معصومین(ع)، لزوم اهمیت به این موضوع مهم را روشن می کند و نباید تصور کرد انس با دعا و ارزش های معنوی فقط مخصوص ایام خاصی مثل ماه رجب و ماه مبارک رمضان است؛ بلکه اهتمام به این مقوله اساسی باید در همه ایام سال در زندگی انسان ها، حاکم باشد.
آیت الله مظاهری با بیان این که دعا در ماه های رجب، شعبان و رمضان تأثیر بیشتری دارد، اظهار داشت: از جمله برکات و فوائد آن می توان به تسریع در خودسازی و تهذیب نفس، رشد معنوی، رفع گرفتاری های اخروی و دنیوی، درمان دردهای فردی و اجتماعی به ویژه اصلاح مفاسد اخلاقی و اقتصادی است.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

No image

اسرار غیبت امام زمان

قرآن و روزه از نگاه مهاتما گاندی

قرآن و روزه از نگاه مهاتما گاندی

" موهنداس کرمچند گاندهی " ، مشهور به " مهاتما گاندی " (1948-1869) رهبر بزرگ استقلال هند از یوغ استعمار انگلیس، از معدود رهبرانی بود که از روشهای معمول در مبارزات آزادیبخش استفاده نکرد، بلکه با سلاح عشق و ایمان و اهرم مبارزه منفی توانست به سلطه بی چون و چرای استعمار در کشورش پایان بخشد.
Powered by TayaCMS