19 فروردین 1397, 18:54
آیا کسی را میتوانید بیابید که به اعتماد به نفس نیازی نداشته باشد و یا برای تقویت آن در وجود خود تلاشی نکند؟
به نظر میآید گاه اعتماد به نفس از نان شب واجب تر باشد. اگر خوب بنگریم میتوانیم سرمنشاء هر موفقیت را در داشتن این خصیصه بدانیم. البته شاید تنها علت ممکن نباشد اما از اهمیت والایی برخوردار است. اعتماد به نفس توان و نیروی آدمی را دوچندان میکند و مسیر را برای تلاش روشن تر مینمایاند. با اعتماد به نفس خلاقیت انسان هم برای به کارگیری توان موجود بالامی رود و شاید بتوان گفت دو انسان با توان برابر و اعتماد به نفس متفاوت در زمانی موفق ترند که از این ویژگی بیشتر بهره ببرند. خلاصه آنکه اعتماد به نفس موهبتی است که ذاتی نبوده و هر زمان برای تقویت آن دیر نخواهد بود. پس با ما همراه باشید تا پند راهکار مناسب و مفید را در این زمینه به شما معرفی کنیم.
7 تکنیک برای داشتن اعتماد به نفس بیشتر
تفاوت ها و محدودیتهای انسان ها را بپذیرید. توقع نداشته باشید کسی کامل باشد به خاطر داشته باشید که دیگری، حق دارد متفاوت باشد و سعی نکنید اصلاح گر باشید.
1- خود را برای صعود و بالارفتن سبک بار کنید. محبوب باشید. سعی کنید از کسانی باشید که مردم دوست دارند. این باعث جلب حمایت آنها شده و به برنامه موفقیت ساز شما سوخت رسانی میکند.
2- در برقراری دوستی پیشقدم شوید. در هر فرصتی، خودتان را به دیگران معرفی کنید. مطمئن شوید که اسم طرف مقابل را درست یاد گرفته اید و یقین کنید که او نیز نام شما را درست یاد گرفته است.
3- تفاوت ها و محدودیتهای انسان ها را بپذیرید. توقع نداشته باشید کسی کامل باشد به خاطر داشته باشید که دیگری، حق دارد متفاوت باشد.
4- به موج مثبت، یعنی ایستگاه افکار خوب گوش دهید. صفاتی را در مردم پیدا کنید که مایه دوست داشتن و تحسین کردن باشند نه مایه انزجار و تنفر. اجازه ندهید دیگران طرز فکر شما را درباره یک شخص سوم، تحت نفوذ خود درآورند. نسبت به مردم مثبت اندیش باشید تا نتایج مثبت به دست آورید.
5- سخاوت در مکالمه را تمرین کنید. سعی کنید مثل افراد موفق باشید. یعنی دیگران را به صحبت کردن ترغیب کنید. اجازه دهید دیگری از نظراتش، عقایدش و پیشرفتهایش برای شما حرف بزند.
6- همیشه و همیشه، سعی کنید مودب و متواضع باشید. این رفتار باعث میشود دیگران احساس بهتری پیدا کنند و موجب میشود که خودتان هم احساس بهتری داشته باشید.
7- وقتی با یک شکست و عقب گرد مواجه میشوید، دیگران را ملامت نکنید. به خاطر داشته باشید، طرز فکر شما به هنگام شکست تعیین کننده فاصله شما تا پیروزی است.
کتابخانه هادی
پژوهه تبلیغ
ارتباطات دینی
اطلاع رسانی
فرهیختگان