دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

میزان خرید و اهدای کتاب در کشور 8 برابر افزایش یافت

No image
میزان خرید و اهدای کتاب در کشور 8 برابر افزایش یافت
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: میزان خرید و اهدای کتاب به کتابخانه‌ها،‌ مد‌رسه‌ها و مساجد کشور هشت برابر افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محسن پرویز در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز در گفتگو با خبرنگاران افزود: این میزان از 3 میلیارد ریال به 25 میلیارد ریال افزایش یافت.                  
وی تصریح کرد: امسال شیوه کمیته خرید کتاب در وزارتخانه تغییر کرده و بر اساس کیفیت، کتاب‌ها را انتخاب و خریداری می‌کنند.                    
پرویز خاطرنشان کرد: بر اساس رویکرد جدید وزارتخانه تعداد عناوین کتاب ‌خریداری شده‌ بر اساس کیفیت آنها بیشتر شده است.                 
وی ادامه داد: 5 هزار و 255 عنوان کتاب با 2 میلیون و 342 هزار و 490 جلد در کشور خریداری شده است.                                            
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هزینه خریداری این کتاب‌ها را 80 میلیارد و 789 میلیون و 571 هزار و 506 ریال اعلام کرد.              
وی گفت: نصف عناوین چاپ شده کتاب‌ها در کشور خریداری و به کتابخانه‌ها اهدا شد‌ه است.                                          
ششمین نمایشگاه کتاب تبریز با حضور 600 ناشر از سراسر کشور و با بیش از 100 هزار عنوان کتاب ایرانی و 10 هزار ‌عنوان کتاب خارجی از 17 تا 23 مهر ماه جاری از ساعت 10 صبح تا 21 در‌ مصلای سابق تبریز برپاست.
 
 
منبع: www.farsnews.ir
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است

پر بازدیدترین ها

رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
No image

دیدگاه قرآن درباره ستم پذیری و ستم ستیزی

رخداد بزرگ و بی‌مانند کربلا که اوج سعادت ها و شقاوت هاست، دربردارنده آموزه‌های بسیاری است.
سخاوت و بخشش آرامشی برای خود، آسایشی برای دیگران

سخاوت و بخشش آرامشی برای خود، آسایشی برای دیگران

بخشش یکی از خصلت‌ها و فضایل خوب و زیبای انسانی است.
Powered by TayaCMS