دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

میزان خرید و اهدای کتاب در کشور 8 برابر افزایش یافت

No image
میزان خرید و اهدای کتاب در کشور 8 برابر افزایش یافت
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: میزان خرید و اهدای کتاب به کتابخانه‌ها،‌ مد‌رسه‌ها و مساجد کشور هشت برابر افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محسن پرویز در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز در گفتگو با خبرنگاران افزود: این میزان از 3 میلیارد ریال به 25 میلیارد ریال افزایش یافت.                  
وی تصریح کرد: امسال شیوه کمیته خرید کتاب در وزارتخانه تغییر کرده و بر اساس کیفیت، کتاب‌ها را انتخاب و خریداری می‌کنند.                    
پرویز خاطرنشان کرد: بر اساس رویکرد جدید وزارتخانه تعداد عناوین کتاب ‌خریداری شده‌ بر اساس کیفیت آنها بیشتر شده است.                 
وی ادامه داد: 5 هزار و 255 عنوان کتاب با 2 میلیون و 342 هزار و 490 جلد در کشور خریداری شده است.                                            
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هزینه خریداری این کتاب‌ها را 80 میلیارد و 789 میلیون و 571 هزار و 506 ریال اعلام کرد.              
وی گفت: نصف عناوین چاپ شده کتاب‌ها در کشور خریداری و به کتابخانه‌ها اهدا شد‌ه است.                                          
ششمین نمایشگاه کتاب تبریز با حضور 600 ناشر از سراسر کشور و با بیش از 100 هزار عنوان کتاب ایرانی و 10 هزار ‌عنوان کتاب خارجی از 17 تا 23 مهر ماه جاری از ساعت 10 صبح تا 21 در‌ مصلای سابق تبریز برپاست.
 
 
منبع: www.farsnews.ir
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

خواب سرنوشت ساز

No image

اجراى حدّ انگلیسى

No image

ولایت فقها

No image

نخسـتین اعـدام

No image

داور هوشمند

پر بازدیدترین ها

No image

اجراى حدّ انگلیسى

No image

نخسـتین اعـدام

No image

خواب سرنوشت ساز

No image

هجرت به کرمانشاه

No image

داور هوشمند

Powered by TayaCMS