دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امتحانات طلاب جدید الورود حوزه علمیه قم پایان یافت

No image
امتحانات طلاب جدید الورود حوزه علمیه قم پایان یافت امتحانات طلاب جدید الورود حوزه علمیه قم که از 17 آذر آغاز شده بود، صبح امروز پایان یافت.
مدیر امتحانات مدارس حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت : این امتحانات در 4 ماده درسی شامل صرف، احکام، تجوید و عقاید از 17 آذر آغاز شده و صبح امروز 21 آذر به اتمام رسید. سئوال و تصحیح اوراق به صورت متمرکز بوده ولی امتحانات به صورت غیر متمرکز و در مدارس علمیه قم برگزار شد.
حجت الاسلام ملانوری افزود: پیش بینی می شود نتایج این آزمون تا دو هفته دیگر اعلام شود. طلابی که با دلایل موجه امکان حضور در این امتحانات را نداشته یا به دلایل دیگر نتوانند نمره مناسب را کسب کنند، می توانند در آزمون مجددی که یک ماه آینده در قم برگزار می شود شرکت کنند.
وی افزود: موففیت در این آزمون نهایی، شرط ادامه تحصیل در حوزه های علمیه قم خواهد بود و از ادامه تحصیل کسانی که نتوانند نمره مناسب را کسب کنند جلوگیری می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

در پروژۀ گفتمان های الحادی ....
No image

آماده سازی کتاب فرهنگ تاریخ ادوار مسیحیت

فاز اول پروژۀ مسیحیت شناسی، در قالب معرفی تفصیلی تاریخ ادوار مسیحیت مشتمل بر 50 مدخل که به بررسی تاریخی مسیحیت از قبل از میلاد مسیح تا قرن اخیر پرداخته است،
درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

عنصر محوری این گردهمایی وزین ارزیابی رهاورد وحی و نبوت از یک سو، بررسی یافته‌های بشری از سوی دیگر و مقدور و کیفیت تأثیر داده‌های آسمانی در داشته‌های زمینی از سوی سوم است تا در تلو این تحقیق مُضلّع نوآوری و شکوفایی تمدن انسانی که عصاره تلفیق عقل و نقل است، روشن شود.

پر بازدیدترین ها

هدف گذاری در روابط چین و ایران

هدف گذاری در روابط چین و ایران

اخیرا در یکی از جلسات مربوط به مسائل امور بین الملل در تهران این سؤال مطرح بود که برای ما چین خطرناکتر است یا آمریکا؟
Powered by TayaCMS