دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بزرگترین دروغگوى دنیا!

به راستى بزرگترین دروغگوى دنیا کیست؟پاسخ این سوال را کمتر کسى مى داند زیرا ابزارهاى دقیق و کارآمدى جهت آمارگیرى از دروغگویان در این کره خاکى وجود ندارد.! البته در برخى کشورها دروغگویان جمعیت زیادى را تشکیل مى دهند!یکى از این کشورها انگلستان است که درصد قابل توجهى از مردم آن به خرافه پرستى عادتى مزمن پیدا کرده اند.در این کشور جادوگران با خیالى آسوده...
No image
بزرگترین دروغگوى دنیا!
بزرگترین دروغگوى دنیا! زندگى غربی به راستى بزرگترین دروغگوى دنیا کیست؟پاسخ این سوال را کمتر کسى مى داند زیرا ابزارهاى دقیق و کارآمدى جهت آمارگیرى از دروغگویان در این کره خاکى وجود ندارد.! البته در برخى کشورها دروغگویان جمعیت زیادى را تشکیل مى دهند!یکى از این کشورها انگلستان است که درصد قابل توجهى از مردم آن به خرافه پرستى عادتى مزمن پیدا کرده اند.در این کشور جادوگران با خیالى آسوده به زندگى خود ادامه مى دهند و در آمد مناسبى نیز دارند.مسلما هر کجا که خرافات پاى مى گذارد دروغ نیز در کنار آن رشد پیدا خواهد کرد.این قاعده ایست که کمتر کسى مى تواند منکر آن شود.در این میان انگلیسى ها به افراد درئغگو و خیالپردازان جایزه مى دهند! اخیرا عنوان «بزرگترین دروغگوى جهان» به خاطر گفتن داستانى درباره یک زیردریایى آلمانى جنگ جهانى دوم که جهت رمزگشایى تلویزیون دیجیتال به انگلیس حمله‌ور شد، به مردى به نام «جانی» اختصاص یافت. جان گراهام، ملقب به «جانى چاخان» برنده مسابقه سالانه دروغترین قصه دنیا شد که در پارک ملى «لیک دلستریکت» انگلیس برگزار شده است. این مرد 69 ساله ادعا مى‌کند به طور اتفاقى با زیردریایى BOAT-U برخورد کرده که این زیردریایى در همان لحظه آماده حمله به شهر وایت هاون بوده است. وایت‌ماون، اولین شهر در کشور انگلیس بوده که تلویزیونهاى آن از سیستم آنالوگى به دیجیتالى تغییر یافت. گراهام در گفت‌وگو با رادیو بى بى سى اصرار کرده که داستانش عین واقعیت است. برنده شدن افرادى مانند جانى در انگلستان نشانه اقبالى است که نسبت به خرافه و دروغ در این کشور و برخى کشورهاى اروپایى وجود دارد.شاید بهتر باشد کل دروغگویان جهان به انگلستان مهاجرت کنند و با دروغگویان سرزمین بریتانیا رقابتى نزدیک را آغاز نمایند.در هر حال تماشاى جدال دروغگوها خالى از لطف نخواهد بود.
روزنامه رسالت

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

در پروژۀ گفتمان های الحادی ....
No image

آماده سازی کتاب فرهنگ تاریخ ادوار مسیحیت

فاز اول پروژۀ مسیحیت شناسی، در قالب معرفی تفصیلی تاریخ ادوار مسیحیت مشتمل بر 50 مدخل که به بررسی تاریخی مسیحیت از قبل از میلاد مسیح تا قرن اخیر پرداخته است،
درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

عنصر محوری این گردهمایی وزین ارزیابی رهاورد وحی و نبوت از یک سو، بررسی یافته‌های بشری از سوی دیگر و مقدور و کیفیت تأثیر داده‌های آسمانی در داشته‌های زمینی از سوی سوم است تا در تلو این تحقیق مُضلّع نوآوری و شکوفایی تمدن انسانی که عصاره تلفیق عقل و نقل است، روشن شود.

پر بازدیدترین ها

No image

اعمال شب نیمه‌ی شعبان

No image

بسم رب المهدی (عج): میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود بر شما شیعیان و دوستداران اهل بیت مبارکباد.

روز نیمه‌ی شعبان روز میلاد باسعادت امام زمان حضرت حجة ابن الحسن العسکری عجل تعالی فرجه الشریف است و بسیار شایسته است زیارت آن حضرت و دعا کردن بر فرج آن حضرت و درخواست از خداوند برای تعجیل در ظهور آن بزرگوار.
امروز در تاریخ

امروز در تاریخ

امروز شنبه هفدهم شهریور ماه سال 1386 هجری شمسی ، مقارن است با بیست و پنجم شعبان المعظم سال 1428 هجری قمری و برابر است با هشتم سپتامبر 2007 میلادی.
Powered by TayaCMS