دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افزایش تسهیلات ازدواج، همزمان با روز دولت و جوانان

No image
افزایش تسهیلات ازدواج، همزمان با روز دولت و جوانان بیش از هفت هزار زوج جوان از وام ازدواج بهره مند شدند:
بنا بر اعلام ستاد بزرگداشت روز دولت و جوانان، همزمان با ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، شهرداری ایلام، یکی از خیابان ها یا میادین استان ایلام را با نام "جوان" مزین می کند. علاوه بر این مسئولین سازمان ملی جوانان استان ایلام، به منظور ارتباط بیشتر با قشر جوان و مسئولان مرتبط با این حوزه، در روز دولت و جوانان، از شهرستان‌ها و بخش‌های تابعه استان ایلام دیدار خواهند کرد.
هدف از این دیدار معرفی جایگاه و خط مشی سازمان ملی جوانان و تبادل نظر با جوانان و مسئولان محلی در راستای حل معضلات جوانان و شناسایی چهره‌های شاخص جوانان این استان است. همچنین سازمان ملی جوانان استان ایلام از جوانان نخبه و مستعد استان طی مراسمی در روز جوان و میلاد حضرت علی‌اکبر(ع) جهت پیشرفت فعالیت آنان در حوزه‌های مختلف تجلیل خواهد کرد

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

کتاب سیری در سیمای جوانان

کتاب سیری در سیمای جوانان

این کتاب آسیب شناسی دوره جوانی و راه كارهای نوین تربیتی با توجه به نقش مهم و سرنوشت ساز جوانان در جامعه را به بحث گذاشته شده است.

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS