دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند. این ایده رویایی است که به واسطه تلاش محقق ایرانی دانشگاه اوهایو در آمریکا در آستانه تبدیل شدن به یک واقعیت عینی است.

ریسمانی یزدی دانشجوی دکتری رشته غذا، کشاورزی و مهندسی زیست شناسی در کالج غذا، کشاورزیو علوم زیست محیطی دانشگاه دولتی اوهایو در آمریکا به همراه تیمی از محققان زبده این دانشگاه از مایع غنی از میکروب به دست آمده از گاو برای تولید الکتریسیته درسلول های سوختی کوچک استفاده کرده است.

حمید ریسمانی یزدی محقق ایرانی دانشگاه اوهایو

این سلول سوختی میکروبی کوچک در حقیقت طرحی از مدل بزرگتری است که محققان چند سال پیش آن را ارایه کرده بودند.

حمید ریسمانی یزدی گفت: این سلول سوختی یک چهارم اندازه مدل اصلی ابعاد داشته با این حال می تواند تا سه برابر انرژی الکتریسیته تولید کند.

آزمایشات انجام شده نشان می دهند برای شارژ باتری قلمی به دو مورد از این سلول های سوختی جدید نیاز است و این در حالی است که برای شارژ این باتری در گذشته باید از چهار مورد سلول سوختی قدیمی استفاده می شده است.

به گزارش مهر، ریسمانی یزدی محقق اصلی این پروژه است. منبع قدرتی این سلول ها از سلولز تفکیک شدهای حاصل می شود که به وسیله طیف وسیعی از باکتری ها در مایع شکمبه گاو تولید می شوند.

محققان این پروژه برای تولید برق یکی از بخش های یک سلول سوختی را با استفاده از سلولز و مایع شکمبه پر کردند.

این محقق ایرانی افزود: در این فرآیند با شکسته شدن سلولز به وسیله باکتری، انرژی الکتریسیته تولید می شود. سلولز در مزارع به وفور یافت می شود. می توان این ماده را به میزان قابل توجه در باقیمانده محصولات کشاورزی در مزارع جمع آوری کرد. همچنین می توان برای جمع آوری سلولز به سراغ کاغذ باطله ها و فرآورده های چوبی رفت.

به گزارش مهر، هم اکنون این محقق ایرانی و تیم همراهش به دنبال انجام اصلاحاتی در سلول های سوختی میکروبی خود هستند و درعین حال تلاش می کنند تا تشخیص دهند چگونه می توان حجم انبوهی از میکروب های شکمبه گاو را در آزمایشگاه برای استفادههای گسترده درتولید برق به کار برد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS