دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری اولین جشنواره آخرین منجی در سال نوآوری و شکوفایی

No image
برگزاری اولین جشنواره آخرین منجی در سال نوآوری و شکوفایی به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از روابط عمومی جشنواره بین المللی آخرین منجی، محمد صادق افراسیابی، دبیر اجرایی جشنواره بین المللی آخرین منجی در نشست خبری این جشنواره در جمع نمایندگان رسانه‌های خبری گفت: ستاد دایمی این جشنواره با همکاری سازمان ها و نهادهای مختلف شروع به فعالیت کرد و برگزاری همایش ها، جشنواره ها و نمایشگاه‌های مرتبط با مهدویت را در دستور کار خود قرار داد.
وی با اشاره به اهداف تشکیل این جشنواره اظهار داشت: معرفی ابعاد وجودی و معرفی حضرت ولی عصر (عج)، حمایت و مساعدت گروه ها و نهادها در مورد حضرت مهدی (عج)، ایجاد روحیه امید و نشاط بین مردم، فرهنگ سازی برای ایجاد آمادگی و زمینه سازی ظهور آخرین منجی و بررسی آرا و نظریات اندیشمندان از جمله اهداف اصلی این ستاد است.
وی ایجاد شکوفایی علمی، فرهنگی و هنری با استفاده از ترویج تفکر نویدبخش مهدویت و تقویت اتحاد ملی و انسجام اسلامی در پرتو باورهای مشترک ایرانیان و مسلمانان به ظهور منجی را از اهداف اصلی این ستاد برشمرد.
افراسیابی ادامه داد: این دبیرخانه در راستای فعالیت‌هایش تاکنون اقدام به برگزاری 70 همایش، کارگاه آموزشی و نشست هم اندیشی کرده است که همایش های زن و عصر ظهور، بر ساحل غدیر تا آسمان ظهور و عاشورا و انتظار از جمله مهمترین آنها بوده است.
وی به معرفی بخش های مختلف پرتال سه زبانه آخرین منجی به نشانی اینترنتی www.LSf.ir پرداخت و اظهار داشت: معرفی وبلاگ ها و وب سایت های مرتبط با مهدویت، پایگاه اطلاع رسانی این جشنواره، کتابخانه الکترونیک مهدویت، گالری عکس انتظار و اخبار مهدویت از بخش های این پرتال است.
منبع خبر:
خبرگزاری فارس

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

وفای به عهد

وفای به عهد

امام علی(ع): هيچ‏ يك‏ از فرائض‏ و دستورات خداوند عزّوجلّ، همچون ارج نهادن به وفاي عهد نيست كه مردم- با تمام اختلافاتي كه در خواسته‏ها و عقائدشان مي‏باشد- در رعايت آن متّفق و هم آواز باشند
نفاق

نفاق

اميرالمؤمنين علي (ع):«از نفاق دوري كن، به درستي كه فرد دو رو نزد خداوند متعال داراي جايگاه و منزلت نيست.»
مشورت کردن

مشورت کردن

حضرت علي (ع) فرمودند: بر خردمند لازم است كه نظر خردمندان را بر نظر خويش بيفزايد و دانش‏هاي‏ حكيمان را نيز به دانش خود ضميمه كند
مدارا

مدارا

امام علی(ع): بدان كه بس از ایمان به خدای بزرگ، رأس خردمندی مدارا کردن با مردم است و کسی که با مردم به نیکی معاشرت نکند، خیری در او نیست.
گریه بر سیدالشهداء

گریه بر سیدالشهداء

امام رضا(ع): گریه کنندگان باید بر کسی همچون حسین علیه السلام گریه کنند، چرا که گریستن برای او، گناهان بزرگ را فرو میریزد

پر بازدیدترین ها

صبر

صبر

امام زین العابدین: نسبت صبر به ایمان همچون نسبت سر است به تن، و هر که صبر ندارد ایمان ندارد
عجب

عجب

امام صادق (ع) فرمودند: «عجب فرع دانه كفر است كه در زمينه نفاق نمو و رشد پيدا كرده و با آب ظلم سيراب مي‏شود و شاخه‏هاي آن جهالت است و برگ هاي آن ضلالت است و ميوه آن لعنت و خلود در آتش است.»
حیا

حیا

پیامبر اکرم(ص): حیا و ایمان قرین یکدیگرند، وقتی یکی را گرفتند، دیگری همراه آن میرود
خشم

خشم

امام علی(ع): عقلي كه در زنجير خشم و شهوت باشد، از حكمت سودي نمي‏برد
توکل

توکل

پیامبر اکرم(ص): هركس به خدا منقطع شود و امور خود را به او واگذارد، خدا او را از هر امری کفایت می کند، و روزی او را از جایی برساند که به گمان او نرسد، و هر که به دنیا منقطع شود، خدا او را به دنیا واگذار نماید.
Powered by TayaCMS