دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سریعترین ستاره نوترونی رصد شد

No image
سریعترین ستاره نوترونی رصد شد تلسکوپ اشعه ایکس چاندار موفق شد یک رکورد جدید سرعت حرکت ستارگان را در یک ستاره نوترونی متولد شده از یک ابرنواختر به ثبت برساند.
به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان آمریکایی کالج میدلبروی در ورمونت و مرکز پروازهای فضایی "گادارد" ناسا که نتایج تحقیقات خود را در تازه ترین شماره مجله Journal of Astrophysical منتشر کرده اند، با استفاده از تلسکوپ اشعه ایکس "چاندرا" موفق شدند سرعت حرکت سریعترین ستاره نوترونی را که تاکنون رصد شده است، به ثبت برسانند.
این ستاره نوترونی که از یک ابرنواختر متولد و با شناسه Rx j0822-4300 نامگذاری شده است، می تواند با سرعت حدود 5 میلیون کیلومتر بر ساعت حرکت کند.
این ستاره شناسان موفق شدند با محاسبه حرکات این ستاره در فضا و با ترکیب این اطلاعات با فاصله آن تا زمین سرعت حرکت Rx j0822-4300 را اندازه گیری کنند.
به گفته ستاره شناسان آمریکایی، این ستاره نوترونی با این سرعت بسیار بالا می تواند بین چند میلیون سال آینده از کهکشان راه شیری خارج شود و در حقیقت می تواند به عنوان یک کارت ویزیت از کهکشان راه شیری به کهکشان های دیگر ارسال شود.
در این خصوص این دانشمندان اظهار داشتند: "سریعترین ستاره ای که تاکنون رصد شده بود، می توانست حداکثر با سرعت 5/1 میلیون کیلومتر بر ساعت حرکت کند. تفاوت کلیدی میان این دو ستاره می تواند به سرعت اولیه آنها بازگردد."

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

وفای به عهد

وفای به عهد

امام علی(ع): هيچ‏ يك‏ از فرائض‏ و دستورات خداوند عزّوجلّ، همچون ارج نهادن به وفاي عهد نيست كه مردم- با تمام اختلافاتي كه در خواسته‏ها و عقائدشان مي‏باشد- در رعايت آن متّفق و هم آواز باشند
نفاق

نفاق

اميرالمؤمنين علي (ع):«از نفاق دوري كن، به درستي كه فرد دو رو نزد خداوند متعال داراي جايگاه و منزلت نيست.»
مشورت کردن

مشورت کردن

حضرت علي (ع) فرمودند: بر خردمند لازم است كه نظر خردمندان را بر نظر خويش بيفزايد و دانش‏هاي‏ حكيمان را نيز به دانش خود ضميمه كند
مدارا

مدارا

امام علی(ع): بدان كه بس از ایمان به خدای بزرگ، رأس خردمندی مدارا کردن با مردم است و کسی که با مردم به نیکی معاشرت نکند، خیری در او نیست.
گریه بر سیدالشهداء

گریه بر سیدالشهداء

امام رضا(ع): گریه کنندگان باید بر کسی همچون حسین علیه السلام گریه کنند، چرا که گریستن برای او، گناهان بزرگ را فرو میریزد

پر بازدیدترین ها

پرخوری

پرخوری

امام صادق (ع) فرمودند : بر دل مؤمن چيزي مضرتر از خوردن بسيار نيست؛ و دو خصلت بد از خوردن بسيار، ناشي مي‏شود: يكي قساوت قلب، دوم تحريك شهوت.»
تواضع و فروتنی

تواضع و فروتنی

پیامبر اکرم(ص): فروتنی جز بر سربلندی بنده نیفزاید، پس تواضع کنید، خدایتان شما را رحمت کند
انتظار فرج

انتظار فرج

امام علی(ع): در انتظار گشایش باشید و از رحمت خداوند ناامید نشوید؛ زیرا دوست داشتنیترین کارها نزد خداوند انتظار گشایش است.
حسادت

حسادت

امام صادق(ع): ریشه حسد کوری و تاریکی قلب همراه با انکار فضل پروردگار متعال است و این دو صفت دو بال کفر به خدا هستند.
آراستگی ظاهر

آراستگی ظاهر

امام حسن مجتبی(ع) می فرماید: خداوند با جمال است و زیبایی را دوست دارد و من به خاطر پروردگارم آراسته می شوم.
Powered by TayaCMS