دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب اسلام کی عقاید منتشر شد

No image
کتاب اسلام کی عقاید منتشر شد
رسا، سرویس فرهنگی ـ کتاب اسلام کی عقاید نوشته اخلاق حسین پکهناری از سوی مجمع جهانی اهل بیت(ع) منتشر و در دهمین همایش کتاب سال حوزه به عنوان یکی از برگزیدگان انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، اخلاق‌حسین پکهناری، در سال1970م در هند متولد شد و تحصیلات وی لیسانس و خارج فقه و اصول است. وی در زمینه مهدویت و زبان ادبیات عربی مطالعات تخصصی داشته و از محضر استادانی چون آیت‌الله وحید خراسانی و حجج‌اسلام احمد عابدی و حیاتی بهره برده است. از آثار وی می‌توان به چشم‌اندازی به حکومت امام مهدی(عج) و در انتظار ققنوس اشاره کرد.
کتاب سه جلدی اسلام کی عقاید، ترجمه اردوی«عقاید الاسلام من القران الکریم» مرحوم علامه عسکری است.
انتخاب موضوع تایر‌گذاری همچون عقاید برای ترجمه و تسلط مترجم بر موضوع یاد شده و بر ترجمه از ویژگی‌های بارز اثر حاضر است.
در این کتاب پس از تفسیر آیه میثاق«الست بربکم» به تفسیر الاه در آیات قرآن پرداخته و در ادامه اصناف مخلوقات خداوند که ذکر آنها در قرآن آمده همچون ملائکه، آسمان، زمین، جنبندگان، جن، شیاطین و انسان را شرح و تفسیر کرده است.
مفهوم رب و این‌که رب العالمین کیست و انواع هدایت رب العالمین برای مخلوقاتش چگونه خواهد بود در این کتاب آمده است.
معنای نبی، رسول و وصی و اخبار انبیا و اوصیا در کتب آسمانی و در سیره و تاریخ بحث بعدی این اثر است.
مواقف مختلفی چون دنیا و آخرت، مرگ و قبر، محشر، بهشت و جهنم به عنوان مواقف جزای عمل مورد تفسیر قرار گرفته است.
شفاعت، حبط عمل، اسمای رب، مشیت الهی، بداء، جبر و تفویض، قضا و قدر و تفسیر آیات مربوط به حضرت آدم، نوح، هود، صالح، ابراهیم، یعقوب، شعیب و پیامبران دیگر مباحثی است که نویسنده به آنها پرداخته است.
در پایان کتاب به عصر فترت و معنای آن پرداخته شده و پدران پیامبر اسلام(ص) در این عصر به شکلی محققانه مورد بررسی قرار گرفته است.
گفتنی است، مجموعه سه جلدی«اسلام کی عقاید» نوشته اخلاق‌حسین پکهناری، در 1025 صفحه از سوی مجمع جهانی اهل بیت(ع) منتشر و یکی از برگزیدگان دهمین همایش کتاب سال حوزه شده است.
 
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

وفای به عهد

وفای به عهد

امام علی(ع): هيچ‏ يك‏ از فرائض‏ و دستورات خداوند عزّوجلّ، همچون ارج نهادن به وفاي عهد نيست كه مردم- با تمام اختلافاتي كه در خواسته‏ها و عقائدشان مي‏باشد- در رعايت آن متّفق و هم آواز باشند
نفاق

نفاق

اميرالمؤمنين علي (ع):«از نفاق دوري كن، به درستي كه فرد دو رو نزد خداوند متعال داراي جايگاه و منزلت نيست.»
مشورت کردن

مشورت کردن

حضرت علي (ع) فرمودند: بر خردمند لازم است كه نظر خردمندان را بر نظر خويش بيفزايد و دانش‏هاي‏ حكيمان را نيز به دانش خود ضميمه كند
مدارا

مدارا

امام علی(ع): بدان كه بس از ایمان به خدای بزرگ، رأس خردمندی مدارا کردن با مردم است و کسی که با مردم به نیکی معاشرت نکند، خیری در او نیست.
گریه بر سیدالشهداء

گریه بر سیدالشهداء

امام رضا(ع): گریه کنندگان باید بر کسی همچون حسین علیه السلام گریه کنند، چرا که گریستن برای او، گناهان بزرگ را فرو میریزد

پر بازدیدترین ها

انتظار فرج

انتظار فرج

امام علی(ع): در انتظار گشایش باشید و از رحمت خداوند ناامید نشوید؛ زیرا دوست داشتنیترین کارها نزد خداوند انتظار گشایش است.
وفای به عهد

وفای به عهد

امام علی(ع): هيچ‏ يك‏ از فرائض‏ و دستورات خداوند عزّوجلّ، همچون ارج نهادن به وفاي عهد نيست كه مردم- با تمام اختلافاتي كه در خواسته‏ها و عقائدشان مي‏باشد- در رعايت آن متّفق و هم آواز باشند
حرص و آزمندی

حرص و آزمندی

امام باقر(ع): مثل حریص به دنیا مانند کرم ابریشم است؛ هرچه بر دور خود ببافد، راه بیرون رفتن برایش تنگ تر میگردد تا آن که از غم و گرفتاری بمیرد.
گریه بر سیدالشهداء

گریه بر سیدالشهداء

امام رضا(ع): گریه کنندگان باید بر کسی همچون حسین علیه السلام گریه کنند، چرا که گریستن برای او، گناهان بزرگ را فرو میریزد
حیا

حیا

پیامبر اکرم(ص): حیا و ایمان قرین یکدیگرند، وقتی یکی را گرفتند، دیگری همراه آن میرود
Powered by TayaCMS