دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد
بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی «امام مهدی(عج)» به مناسبت هزار و صد و هفتاد و چهارمین سالروز میلاد حضرت مهدی(عج) در فرهنگسرای خانواده تهیه و تولید شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.

این طرح ها توسط محمد‌رضا دوست محمدی، سعید بهداد، شاپور حاتمی، کوروش پارسانژاد و پرویز بیانی در ابعاد 70×50 و 100×50 طراحی شده است .

ارگان‌های دولتی، نهادهای خصوصی، مساجد، بسیج محلات، هئیت‌های مذهبی و.... می‌توانند برای تهیه این بسته از روز پنجشنبه 24 مرداد با همراه داشتن معرفی نامه از ارگان مربوطه به فرهنگسرای خانواده واقع در نارمک میدان، هلال احمر، خیابان گلستان مراجعه کنند و یا با شماره تلفن 77819455 تماس بگیرند.

همچنین به مناسبت عید نیمه شعبان به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه هشت «جشن بزرگ پیشواز» روز جمعه25 مرداد ماه، ساعت 18 تا 23 با اجرای موسیقی زنده امیر تاجیک و برنامه‌های شاد و متنوع در پارک فدک واقع در نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان برگزار می‌شود.

    منبع: www.farsnews.ir

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سخن‌چینی بزرگ‌ترین جادو

سخن‌چینی بزرگ‌ترین جادو

عمر و ایمان دو سرمایه الهی و همچون دو کفه یک ترازو به حساب می‌آیند.
تأملی بر سیره اخلاقی پیامبر رحمت(ص) در آستانه رحلت آن حضرت

تأملی بر سیره اخلاقی پیامبر رحمت(ص) در آستانه رحلت آن حضرت

زندگی پیامبر اکرم(ص) و راه و رسم وی در عرصه‌های گوناگون سرشار از لطافت‌ها و زیبایی‌های رفتاری است.
آثار خوش‌گمانی به خدا

آثار خوش‌گمانی به خدا

امام هشتم(ع) فرمود: احسن‌الظن بالله فان من حسن ظنه بالله کان الله عند ظنه - به خدا خوش‌بین باش زیرا هر کس به خداوند خوش‌گمان باشد، خدا نیز با گمان خوش او همراه است.
No image

شک در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اخلاص بیان شده است آورده شده.
No image

عجب (خود پسندی) در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد عجب (خود پسندی) بیان شده است آورده شده.

پر بازدیدترین ها

No image

تهمت و سوء ظن در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد تهمت و سوء ظن بیان شده است آورده شده.
No image

ظلم در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد ظلم بیان شده است آورده شده.
No image

زهد در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد زهد بیان شده است آورده شده.
No image

بدزبانی, فحش و دشنام در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد بدزبانی, فحش و دشنام بیان شده است آورده شده.
No image

ریا در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد ریا بیان شده است آورده شده.
Powered by TayaCMS