دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بزرگداشت ملامحمدتقی ناهیدی برپا شد

No image
بزرگداشت ملامحمدتقی ناهیدی برپا شد همایش نکوداشت شاعر محلی‌گوی دزفول، ملامحمدتقی ناهیدی، در مجتمع فرهنگی و سینمایی دزفول برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در خوزستان، در این مراسم که با حضور محمدرضا سنگری، قدمعلی سرامی و احمد وکیلیان از تهران و استادانی از استان خوزستان و دیگر شهرهای ایران برگزار شد، سخنرانان درباره‌ی ابعاد شخصیتی و موضوعات شعری مرحوم ناهیدی مطالبی بیان کردند.
در این همایش، ابتدا پیام حجت‌الاسلام بسی‌خاسته - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان - خوانده شد، که در این پیام، با تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری همایش، اظهار امیدواری کرده بود، زمینه برای بزرگداشت دیگر فرهیختگان و بزرگان حوزه‌ی شعر و ادبیات در شهرستان دزفول فراهم شود.
در ادامه، سنگری با معرفی شخصیت ناهیدی گفت که طنز گزنده، صراحت لهجه، بیان ضعف‌های اجتماعی و پندها و مرثیه‌ها و نوحه‌های متداول در شعر ناهیدی، او را به یکی از شاعران بزرگ محلی تبدیل کرده است.
همچنینه تعدادی از شاعران محلی‌گوی استان خوزستان به خواندن تازه‌ترین سروده‌های خود پرداخت

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اقبال لاهوری

No image

بزرگ علوی

No image

محتشم کاشانی

No image

وصال شیرازی

No image

ناصر خسرو قبادیانی

پر بازدیدترین ها

No image

صادق هدایت

No image

ناصر خسرو قبادیانی

No image

محتشم کاشانی

No image

باباطاهر عریان

No image

بابا طاهر عریان

Powered by TayaCMS