دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ارتقای سهم بودجه‌ی فصل فرهنگ و هنر به حداقل 10 درصد بودجه‌ی

No image
ارتقای سهم بودجه‌ی فصل فرهنگ و هنر به حداقل 10 درصد بودجه‌ی به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، متن این نامه که پیش از پایان جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس توسط حسین نجابت ـ عضو هیأت رییسه مجلس ـ قرائت شد به این شرح است:
« همان‌طور که حضرتعالی به خوبی واقف هستید، هویت هر جامعه را فرهنگ آن جامعه تشکیل می‌دهد و توسعه و پیشرفت در ابعاد مختلف توسعه در صورتی که همراه با توسعه فرهنگی نباشد توسعه‌ای ابتر و ناقص است.
کم‌توجهی به مقوله فرهنگ در سال‌های پس از پیروزی انقلاب به دلیل به کار گیری امکانات و اعتبارات کشور در رابطه با جنگ تحمیلی، سازندگی خرابی‌های ناشی از جنگ و اولویت قائل شدن برای عمران و آبادانی و توسعه سیاسی باعث توسعه‌ای نامتوازن و تک‌بعدی در کشور شده است به گونه‌ای که مقام معظم رهبری در دیدار هیأت دولت با معظم له فرمودند که "از بخش فرهنگ رفع مظلومیت کنید، بخش فرهنگ انصافا بخش مظلومی است؛ مسأله فرهنگ را دست کم نگیرید؛ بسیاری از مشکلات جامعه ما با فرهنگ‌سازی حل می‌شود؛ توجه کنید که امروز عمده قوای دشمنان در جبهه فرهنگی کار می‌کند؛ این جنگ‌های روانی، این فعالیت‌های فرهنگی، این بودجه‌های پنهان و آشکار که برای منحرف کردن ذهن‌ها می‌گذارند مربوط به مسأله فرهنگ است؛ فرهنگ را دست کم نگیرید، خیلی مهم است. بنابراین صرف وقت کنید و در بودجه برای آن پول و فصول قابل توجهی گذارید تا جهت ارزشی به فرهنگ بدهید".
در ادامه نامه آمده است در گذشته نیز مقام معظم رهبری مکررا جامعه را به خطر تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و تشکیل ناتوی فرهنگی هشدار داده‌اند؛ ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌های ارزشمندانه و مجدانه دولت خدمتگزار در زمینه ایجاد عدالت و حل مشکلات کشور ضرورت رفع مظلومیت از بخش فرهنگ را اعلام داشته و خواستار اهتمام ویژه به توسعه فرهنگی و ارتقای سهم بودجه فصل فرهنگی و هنر به حداقل 10 درصد بودجه عمومی و اقدام جدی در این زمینه هستیم.
نمایندگان در ادامه نامه به رییس‌جمهور تصریح کرده‌اند: با تشکر از اقدامی که در جهت تشکیل شورای عالی تدوین برنامه پنجم توسعه مبذول داشته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم با افزودن نمایندگانی از حوزه فرهنگ کشور نظر دبیر شورای انقلاب فرهنگی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و یک نفر نماینده از کمیسیون فرهنگی مجلس ترتیبی اتخاذ کنید تا به این بخش در تدوین برنامه توجه لازم مبذول شود.»

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS