دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تدریس آیت الله سید عی موسوی بهبهانی

No image
تدریس آیت الله سید عی موسوی بهبهانی

تدریس در کربلا و نجف

وى در سال 1362 هـ .ق. براى چهارمین بار به قصد زیارت ائمه(علیهم السلام) به عتبات عالیات مشرف مى شود و بنا به درخواست آیت الله حسین طباطبایى قمى ـ که مرجع تقلید و رئیس حوزه علمیّه کربلا بود ـ در کربلا اقامت گزید. او 2 سال در حوزه علمیّه کربلا، به تدریس خارج فقه و اصول پرداخت و بعد از آن، به نجف رفت. در همان آغاز ورود او به نجف، جمعى از فضلا و دانشمندان از وى درخواست نمودند تا تدریس را آغاز نماید، او نیز به تدریس خارج فقه پرداخت. توانایى علمى او چنان بود که یکى از فضلاى با سابقه نجف اشرف پس از شرکت در درس او گفت: «چیز عجیبى است! مباحثى که آقاى... (یکى از فقیهان بزرگ نجف اشرف که استاد بلامنازع آن روز نجف بود) مدت ها درباره آن بحث و بررسى نموده است، آقاى بهبهانى با مختصر توضیحى و به بهترین وجهى آن را حل کرد.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

حق الناس فرهنگی

حق الناس فرهنگی

معلم سر کلاس وظایفی دارد، از جمله باید مطالعه قبلی داشته باشد، وقت را مراعات کند، درس خودش را بگوید، از حرفهای نامرتبط و صرفاً سرگرم‌کننده یا ناشایست بپرهیزد.
تمسخر و عوامل آن از نظر قرآن

تمسخر و عوامل آن از نظر قرآن

دست انداختن، مسخره کردن، شکلک درآوردن و مانند آن که موجب خنده خود و دیگران می‌شود، از نظر اخلاقی ناپسند و از نظر شرعی حرام و در برخی از موارد گناه کبیره‌ای است که جاودانگی در آتش دوزخ را به همراه دارد.
Powered by TayaCMS