دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر حجت الاسلام سید على اکبر محتشمى پور درباره حجت الاسلام سید حسن نصرالله

No image
نظر حجت الاسلام سید على اکبر محتشمى پور درباره حجت الاسلام سید حسن نصرالله

حجت الاسلام سید على اکبر محتشمى پور(وزیر سابق کشور):

«یکى از ویژگى هاى آقاى نصرالله که این را هم از انبیاء و مرسلین و اولیاى خدا به ارث برده، راستگویى و درستکارى است. چنین انسان هایى از هر گونه ظلم و ستمى بیزارى مى جویند و از مظلومان طرفدارى مى کنند. لذا رده هاى پایین جامعه و مستضعفین کاملا به آن ها عشق مىورزند و علاقه دارند. دشمن به او احترام مى گذارد زیرا در رفتارش صداقت دارد و درستى در کردار او موج مى زند.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

سید حسن نصرالله

سید حسن نصرالله

پر بازدیدترین ها

برای استفاده از آزادی مشروط چه شرایطی لازم است؟

برای استفاده از آزادی مشروط چه شرایطی لازم است؟

آزادی مشروط فرصتی است که پیش از پایان دوره محکومیت، به محکومان به حبس داده می‌شود تا چنانچه در طول مدتی که دادگاه تعیین می‌کند، از خود رفتاری پسندیده نشان دهند و دستور‌های دادگاه را اجرا کنند، از آزادی مطلق برخوردار شوند.
تمسخر و عوامل آن از نظر قرآن

تمسخر و عوامل آن از نظر قرآن

دست انداختن، مسخره کردن، شکلک درآوردن و مانند آن که موجب خنده خود و دیگران می‌شود، از نظر اخلاقی ناپسند و از نظر شرعی حرام و در برخی از موارد گناه کبیره‌ای است که جاودانگی در آتش دوزخ را به همراه دارد.
Powered by TayaCMS