دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب موهن درباره امامت امام زمان (عج) به چاپ دوم می‌رسد!

No image
کتاب موهن درباره امامت امام زمان (عج) به چاپ دوم می‌رسد! وزارت ارشاد هنوز در آتش جهلی که «جمعی از نیروی های اخراجی» روشن کردند، می‌سوزند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از سایت خبری قدس، این افراد - که با تیزبینی وزیر ارشاد اخراج شده‌اند - طی چند ماه اخیر، کتاب‌های متعددی که باعث توهین به اسلام، تشیع و ... بوده را منتشر کردند.
کتاب «مکتب در فرایند تکامل» که نظری بر تطور مبانی تشیع در سه قرن نخستین است، توسط سید حسین مدرسی طباطبایی نگاشته شده است.
سید حسین مدرسی طباطبایی که سال‌ها پیش در کتابی نظریه ولایت فقیه را دروغ خوانده بود و پس از آن در کشورهای اروپایی پناه گرفت، در تازه‌ترین کتابش با اشاره به احادیث مختلف، مدعی می‌شود که امامان مکتب تشیع معصوم نیستند و عصمت از قرن 5 و 6، بر اساس خرافات شکل گرفته است.
به گزارش خبرنگار قدس، وی هم‌چنین در این کتاب، امام زمان (عج) را ساخته تاریخ دانسته و منکر «آسمانی بودن» امام زمان (عج) شده است.
به نظر او اکثریت مطلق دانشمندان شیعه تا پایان قرن سوم هجری از استدلال عقلی و اجتهاد در فقه به شدت خودداری می‌کردند و کار و تلاش علمی خود را به ضبط گفته های معصومین متمرکز کرده بودند.
گفتنی است، این کتاب حدود دو ماه پیش در ایران چاپ شده و جالب آن‌که این کتاب در آستانه چاپ دوم است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

اخراج بعضى قبایل یهود مانند بنى نضیر و بنى قریظه از اطراف مدینه آنها را نسبت به مسلمین و مخصوصا نسبت به پیغمبر اکرم صلى الله علیه و آله خشمگین ساخت
جنگ احد

جنگ احد

قرشیان پس از شکست سختی که از مسلمین در جنگ بدر (سال دوم هجری) خوردند؛ تصمیم گرفتند با تمام قوا و تجهیزات خود به مسلمانان حمله کنند .

پر بازدیدترین ها

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

اخراج بعضى قبایل یهود مانند بنى نضیر و بنى قریظه از اطراف مدینه آنها را نسبت به مسلمین و مخصوصا نسبت به پیغمبر اکرم صلى الله علیه و آله خشمگین ساخت
سیری در آثار علمی شیخ بهایی

سیری در آثار علمی شیخ بهایی

مقام علمی و ادبی و شخصیت علمی بهایی از آن نظر مورد توجه و اعجاب است که وی در تمام علوم رسمی زمان خود دست داشت و در شماری از آن‌ها منحصر به فرد بود. او در حوزه معارف دینی و علوم اسلامی استاد بود و از خود خلاقیت بسیار نشان داد.
Powered by TayaCMS