دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شيوه حل اختلاف

No image
شيوه حل اختلاف

 بانویي به حضور رسول خدا (صلي اللّه عليه و آله) آمد، و از شوهرش ‍ شكايت نمود، پيامبر (صلي اللّه عليه و آله) فرمود: شوهرت را نمي شناسم، سپس فرمود: راستي همان كه در چشمش سفيدي هست ؟!

بانو در عين آنكه از شوهرش شكايت كرده بود، ولي حاضر نبود كه به شوهرش نسبت نقص بدهند، لذا فوري عرض كرد: نه شوهرم چشمهاي سالمی دارد، و سفيدي در چشمش نيست.

 پيامبر (صلي اللّه عليه و آله ) فرمود: آيا دور سياهي چشم را سفيدي قرار نگرفته؟ او عرض كرد: آري چشم همه مردم چنين است. پيامبر (صلي اللّه عليه و آله) فرمود: منظور من همين است. پيامبر (صلي اللّه عليه و آله ) از اين طريق ، زن عصباني را خوشحال كرد، و سپس مطالبي به او فرمود تا به آغوش گرم خانواده برگردد و با شوهر خود سازگار باشد.

 پيامبر (صلي اللّه عليه و آله ) گاهي شوخي مي‌كرد، ولي شوخي آن حضرت مطابق حق بود و در عين آنكه درس صداقت را مي آموخت، دلها را نرم مي كرد و راهگشاي مشكلات مردم مي شد.

 

* داستان دوستان / محمد محمدی اشتهاردی

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تعارض

No image

خبر واحد

No image

علم اصول فقه

No image

تاریخچه علم اصول

No image

مشتق

پر بازدیدترین ها

No image

تبادر

No image

علم اصول فقه

No image

مفهوم شرط

No image

ماده امر

No image

واجب معلق و منجّز

Powered by TayaCMS