دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تمجید و ثنای حقیقی

No image
تمجید و ثنای حقیقی
تمجید و ثنای حقیقی

تمجید و ثنای حقیقی


• از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق ، قدرتى را نپذیرند ، و جز ثناى ‌حق، و آن که از اولیاى حق است ، ثناى کسى را نگویند .
• اصل تمجید ، براى غیر خدا واقع نمى ‌شود ، حتى شما که از یک گل تعریف مى‌‌کنید ،از یک سیب تمجید مى‌‌کنید ، این تمجید خداست .

از بیانات امام خمینى (ره)

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

تحقیق الدلائل

No image

شرح مختصر النافع محقق حلى

علامه عبدالحسین امینى مى‌گوید: چند فصل از آن را به خط مؤلف دیده‌ام که در خاتمه فصل احیاءالموات عبدالصمد همدانى نوشته بود. «این آخرین نوشته‌اى است که بر قلم مؤلف گناهکارش عبدالصمد همدانى در کربلاى حسینى روان گشت در حالى که بر هجرت نبوى 1195 سال مى‌گذشت.» این شرح به خوبى موید آن است که مؤلف در فقه، اصول، حدیث و زبان و ادبیات عرب تبحرى وافر داشته است. شیخ آقا بزرگ تهرانى نوشته است: بخشى از آن را، از بحث لقطه تا مواریث، به خط عبدالصمد همدانى نزد سادات آل خراسان در نجف دیدم که حاوى نقل قول‌هاى وى، احادیث و تحقیقات زیادى بود و به نظر مى‌رسد از ریاض المسایل و حیاض الدلائل سید على طباطبائى مفصل‌تر باشد.

No image

الفوائد الغرویّه

Powered by TayaCMS