دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جایگاه مردمی آیت الله بنی فضل کم نظیر بود

No image
جایگاه مردمی آیت الله بنی فضل کم نظیر بود یکی از شاگردان آیت الله بنی فضل، آن مرحوم را از یاران مورد اعتماد امام خمینی(ره) در آذربایجان دانست و گفت: جایگاه مردمی وی کم نظیر بود.
حجت الاسلام سید داوود حاجیان، استاد حوزه و دانشگاه تبریز و از شاگردان مرحوم آیت الله مرتضی بنی فضل در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز که در آستانه نخستین سالگرد درگذشت این عالم ربانی صورت گرفت، به بیان سجایای اخلاقی و شخصیتی وی پرداخت.
وی با بیان این که مرحوم بنی فضل علاوه بر مفام علمی و فقهی، جزو روحانیان آگاه و مبارز خطه آذربایجان بود، گفت: وی در حالی مبارزات گسترده خود علیه شاه را آغاز کرد که فضای مناسبی در این راستا وجود نداشت و از سوی برخی افراد به این حرکات با دید خاصی نگریسته می شد.
شاگرد آیت الله بنی فضل شجاعت و درک موقعیت را از خصوصیات بارز سیاسی وی دانست و تاکید کرد: به همین علت بود که امام امت، وی را به عنوان نماینده ویژه خود در حل بحران های مناطق آذربایجان برگزید و مرحوم بنی فضل با وجود خطرات بسیار زیاد و نا امنی های موجود این مسئولیت را پذیرفت.
حجت الاسلام حاجیان با اشاره به فعالیت های سیاسی این عضو مجلس خبرگان رهبری در طول حیات خود تصریح کرد: وی نخستین فرد از علمای آذربایجان بود که پس از رحلت آیت الله بروجردی مرجعیت و اعلمیت امام را در سخنرانی ها اعلام و عموم مردم را به تقلید از ایشان دعوت کرد.
این استاد حوزه و دانشگاه، آیت الله بنی فضل را از یاران مورد اعتماد امام خمینی(ره) در آذربایجان دانست و گفت: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در نامه خود به مرحوم بنی فضل، وی را در رفع اختلاف و کمبود در استان های آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل مامور کرده و در زمینه تقویت موسسات مذهبی به او اختیار کامل داده بودند که این امر نشان از عمق اعتماد رهبری به وی داشت.
حجت الاسلام حاجیان به جایگاه مردمی آیت الله بنی فضل در میان مردم تبریز و آذربایجان اشاره کرد و گفت: در مناسبت های مختلف که ایشان در تبریز حضور می یافتند هزاران تن از مردم مومن این شهر در سخنرانی های ایشان شرکت می کردند و محبوبیت خاصی در میان توده مردم داشتند.

منبع: www.rasanewz.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا
Powered by TayaCMS