دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

"تولدی نو" برای ترویج فرهنگ زیارت در دانشگاهها

No image
"تولدی نو" برای ترویج فرهنگ زیارت در دانشگاهها تولدی نو" برای ترویج فرهنگ زیارت در دانشگاهها
مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم گفت: جشنواره تولدی نو که به ترویج فرهنگ زیارت در عرصه دانشگاه و تقویت المانهای معنوی در دانشگاهها کمک می کند جهت استمرار برنامه های فرهنگی در قالب حج عمره دانشگاهیان برنامه ریزی شده است.
دکتر محسن اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: جشنواره سراسری فرهنگی ادبی هنری ویژه دانشگاهیان با نام تولدی نو برگزار می شود و دانشجویان، اساتید و کارکنان عمره گزار دانشگاهها با شرکت در این جشنواره می توانند آثار خود را در یک عرصه رقابتی عرضه کنند.
وی با تاکید بر ضرورت نگاه فرآیندی به حج عمره گفت: حج عمره را باید به صورت فرآیند قبل از سفر، حین سفر و بعد از سفر دید که در این راستا دوره های مختلف آموزشی قبل از سفر برای عمره گزاران برگزار و کتاب ها و جزواتی به آنها ارائه می شود. در حین سفر نیز برنامه های متنوع معنوی برگزار می شود اما تاکنون هیچ برنامه ای برای بعد از سفر حج عمره وجود نداشته است.
اسلامی با بیان اینکه باید برای فرهنگ زیارت و فرهنگ حج در جامعه فضاسازی شود، افزود: در حالی که در سال جاری ثبت نام عمره دانشجویی به صورت اینترنتی بوده تعداد ثبت نامی ها بسیار بالا رفته و این نشان می دهد که سطح ذائقه معنوی در دانشگاهها بالا رفته و جشنواره هایی نظیر تولدی نو نیز پاسخی به نیاز جامعه دانشگاهی است.

به گفته مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم جشنواره تولدی نو با همراهی ستاد حج عمره دانشجویی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها برنامه ریزی شده است.
اسلامی جشنواره تولدی نو را شامل بخش های رایانه ای (اینترنتی)، ادبی، هنری، پژوهشی و ویژه خواند و گفت: بخش ویژه جشنواره شامل آثار ارسالی پیرامون حج، شخصیت حضرت رسول (ص)، اتحاد ملی و انسجام اسلامی است و ویژه نامه نشریات دانشجویی پیرامون حج عمره و طراحی پوستر ویژه عمره دانشجویی و آسیب شناسی سفر عمره دانشگاهیان نیز در قالب جشنواره تولدی نو قرار دارد.
به گفته مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم بخش رایانه ای یا اینترنتی جشنواره تولدی نو شامل وبلاگ نویسی حج، طراحی کاغذ دیواری، نماهنگ رایانه ای، گرافیک، تایپو و ...، بخش ادبی شامل شعر، قطعه ادبی، داستان کوتاه، خاطره، نمایشنامه، فیلم نامه و سفرنامه نویسی و بخش هنری نیز مشتمل بر عکس، نقاشی، تگارگری، تهذیب، صنایع دستی، گرافیک، فیلم مستند و داستانی و انیمیشن است و بخش پژوهشی نیز مقاله های رسیده به دبیرخانه جشنواره را در بر می گیرد.
بر طبق این گزارش، اساتید، دانشجویان و کارکنان عمره گزار دانشگاهها تا 15 فروردین 87 می توانند آثار خود را به دبیرخانه دائمی جشنواره های اداره کل امور فرهنگی وزارت علوم ارسال کنند و پایگاه اینترنتی این جشنواره نیز به نشانی www.tavallodino.ir است.
منبع‌:مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS