دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی سبحانی؛ مسلمانان با مقتضیات زمان حرکت کنند

No image
آیت الله العظمی سبحانی؛ مسلمانان با مقتضیات زمان حرکت کنند
آیت الله سبحانی در جمع نمازگزاران روزه‌دار در مدرسه علمیه حجتیه قم با اشاره به صلح منطقی و معقولانه امام حسن(ع) خاطر نشان کرد: اسلام در کنار دعوت به مبارزه با شرک، صلح و مدارا را در مواقع لازم توصیه می‌کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله جعفر سبحانی، استاد عالی حوزه علمیه قم، دیروز در ادامه جلسات تفسیر سوره رعد که در مدرسه علمیه حجتیه قم برگزار می‌شود، ضمن تبریک میلاد خجسته امام حسن(ع) و با اشاره به فضایل اخلاقی و الهی این امام همام گفت: تمامی سخنان معاندانه که به ایشان نسبت می‌دهند از سوی امویان و دشمنان اهل بیت(ع) صورت گرفته است تا با ترور شخصیتی ایشان، نسل مبارک پیامبر اکرم(ص) را خدشه‌دار کنند.
وی در ادامه به تبیین شرایط صلح امام حسن(ع) و معاویه پرداخت و افزود: دوران ده ساله خلافت و امامت امام حسن(ع) بسیار سخت و دردناک سپری شد.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم ابراز داشت: در سپاه جنگی ایشان، تنها عده قلیلی از یاران و دوستداران واقعی ایشان بودند و بسیاری دیگر، از خوارج و دنیاطلبانی بودند که نسبت به خاندان عصمت و طهارت(ع) بغض و کینه داشتند.
آیت‌الله سبحانی تأکید کرد: جمعیتی که به جهاد ایمان نداشته باشند و اسیر مطامع دنیوی شوند، هیچ‌گاه پیروز نخواهند شد.
رییس مؤسسه تحقیقاتی امام صادق(ع) در ادامه خاطر نشان کرد: از سوی دیگر ارتش روم شرقی با شنیدن رویارویی سپاهیان امام حسن(ع) و معاویه به سمت شبه جزیره‌العرب حرکت کرد تا با تضعیف مسلمانان، اسلام را ریشه کن کند.
وی در ادامه افزود: با این وضعیت و با در نظر گرفتن مصلحت اسلام و سیاست خارجی مسلمانان، صلح امری منطقی و معقولانه بود.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با بیان این که اسلام تنها به جهاد و مبارزه مسلحانه با شرک دعوت نمی‌کند، اظهار داشت: مسلمانان بایستی برخی مواقع با در نظر گرفتن مقتضیات و مصالح جامعه، با لشکر کفر مدارا و صلح کنند.
آیت‌الله سبحانی در پایان با اشاره به مظلومیت امام حسن(ع) در تاریخ تصریح کرد: قبرستان بقیع، هر انسانی را به یاد شقاوت‌ها و عداوت‌های وهابیان با مذهب والای تشیع می‌اندازد.
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS