دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ نظام اسلامی بدون حوزه های علمیه پیشرفت نخواهد کرد.

No image
آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ نظام اسلامی بدون حوزه های علمیه پیشرفت نخواهد کرد.
یکی از مراجع عظام تقلید قم پیشرفت کشور اسلامی را در گرو همکاری با حوزه های علمیه عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله ناصر مکارم شیرازی ظهر دیروز در مراسم آغاز به کار فعالیت حوزه های علمیه در سالن اجتماعات مدرسه فیضیه قم با اشاره به اهمیت توجه به نقش حوزه های علمیه گفت: اهمیت علم در هر تحول اجتماعی روشن است و باید دانست که در کشور و نظام اسلامی بدون حوزه‌های علمیه، علما، فضلا و مراجع تقلید کاری پیش نخواهد رفت که از این رو اهمیت دارد به این مسئله توجه بیشتری شود.

وی تصریح کرد: حوزه های علمیه خواستگاه نظام و انقلاب اند و تداوم بخش انقلاب اسلامی همین حوزه های علمیه خواهند بود.                    
این مرجع تقلید افزود: راه انقلاب به وسیله حوزه های علمیه امکان پذیر خواهد بود و اگر کسی نقش حوزه ها و علما را در این امر کمرنگ بدانند سخت در اشتباه است.                                   

آیت الله مکارم شیرازی گفت: روحانیت در تمام مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، نظامی و... دخیل است و نمی توان نقش موثر علما و روحانیت را انکار کرد.                                        

این مرجع تقلید در ادامه به تعطیلی بیش از حد حوزه های علمیه اشاره کرد و گفت: تعطیلات بیش از حد در حوزه های علمیه بسیار دردناک است.
وی افزود: این مسئله باید رسیدگی شود و مشکل آن رفع شود.              

حوزه های علمیه شهرستانها باید علمای توانمندی پرورش دهند.
آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به وجود علمای زمان گذشته گفت: عالمان بسیاری در گذشته از حوزه ها برخواستند که باید امروزه نیز ما شاهد این امر باشیم.

وی با اشاره به وجود عالمانی در حوزه علمیه قم تصریح کرد: این امر موجب شده است تا حوزه های علمیه در شهرستانها خالی از عالم باشد که باید عالمان فداکاری کرده و به آن مناطق نیز بروند.                         

آیت الله مکارم شیرازی در بخش پایانی سخنان خود به موضوع روش تحصیل اشاره کرد و گفت: طلبه باید خود جوش باشد و تنها به مسائل جزوه اکتفا نکند.

استاد حوزه علیمه قم افزود: باید طلاب به بحث با یکدیگر پرداخته و خلاقیت و ابتکار داشته باشند.
 
منبع:www.mehrnews.com
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS