دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت‌الله یزدی ؛ باید شخصیت مقام و حیثیت روحانیت حفظ شود

No image
آیت‌الله یزدی ؛ باید شخصیت مقام و حیثیت روحانیت حفظ شود آیت‌الله یزدی گفت: نباید مشکلات خود را برای مردم بیان کرد و روحانی حق ندارد حیثیت خود را پیش دیگران بشکند، باید شخصیت، مقام و حیثیت روحانیت حفظ شود.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله یزدی، رییس جامعه مدرسین در سومین روز همایش علمی کاربردی تبلیغ، ویژه طرح تابستانی هجرت، یکی از اهداف دوران تبلیغی را هدایت مردم بیان کرد و اظهار داشت: حوزه‌های علمیه برای تربیت طلاب، هزینه‌های زیادی کرده و نباید این هزینه‌ها را نادیده گرفت بلکه هدف اصلی از منبر و تبلیغ، باید هدایت مردم باشد.
وی افزود: طلاب و روحانیون در ایام تعطیلی باید در میان مردم باشند و در ایام تحصیلی به بهانه تبلیغ، از رشد علمی باز نمانند.
دبیر شورای عالی حوزه، حضور روحانی در جمع جوانان بعد از منبر را بسیار مهم دانست وافزود: جلسات بعد از منبر با جوانان از خود منبر مهم‌تر است؛ زیرا جوانان در این جلسات صمیمی‌تر می‌شوند و راحت‌تر سؤالات خود را مطرح می‌کنند.
یزدی، محتوای تبلیغ را معارف اسلامی، احکام، اخلاق و مسائل سیاسی و اجتماعی اسلامی بیان کرد و گفت: علم بدون هدایت مردم ارزش ندارد و مبلغان نباید مجالس عمومی را با مجالس علمی اختلاط کنند و سخنرانی‌ها باید به تناسب مخاطبان باشد.
وی افزود: مبلغان با جامعه شناسی و روانشناسی آشنا باشند، تا بتوانند بحث‌های مورد علاقه مخاطب را بیان کنند.
رییس جامعه مدرسین، برکت منبر و گفتار را بیان مسئله فقهی و شرعی دانست وگفت: مخاطب، تعیین کننده موضوع و سطح آن است و در تبلیغ به تناسب نیازمندی‌ها، باید مسائل فقهی و شرعی نیز بیان شود.
دبیر شورای عالی حوزه تکیه بر خواب را در مباحث تبلیغی شایسته روحانیت ندانست و اظهار داشت: تکیه بر مسائل بی‌اساس مانند خواب باعث می‌شود مردم خواب را حجت بدانند.
وی افزود: رفتار و عمل مبلغ در مقابل دیگران باید آموزنده باشد و در صحبت‌های خود نباید از واژه‌ها و کلمات نامناسب استفاده کنند.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS