دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت‌الله ‌العظمی صافی گلپایگانی؛ حفظ حدود فکری و اعتقادی مردم وظیفه حوزه‌ها است

No image
آیت‌الله ‌العظمی صافی گلپایگانی؛ حفظ حدود فکری و اعتقادی مردم وظیفه حوزه‌ها است آیت‌الله ‌العظمی صافی گلپایگانی گفت: در عصر امروز وسایل تبلیغی و نشر علوم، تحول ظاهری پیدا کرده و باید برای عرضه علوم اسلامی به دنیا از آن استفاده کنیم.
به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در دیدار مسوولان و مشاوران مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان، اظهار داشت: حوزه علمیه خراسان با سابقه طولانی و علمای برجسته، متعلق به حضرت ثامن الحجج (ع) است که افتخار خاص و منحصر به فردی برای تشیع است.
وی افزود: حوزه علمیه خراسان، مانند گذشته از حوزه‌های پررونق و فعال است که باید تلاش بیشتری برای تحصیلات طلاب انجام دهد تا با فراغ بال بتوانند درجات علمی را کسب کنند.
این مرجع تقلید، با مفید دانستن امر مشاوره در حوزه‌ها خاطرنشان کرد: مشاوره، جنبه‌های فنی و خدمت به حوزه دارد و از این لحاظ که متن حوزه‌ها علمی است، باید به مشاوره‌های علمی توجه بیشتری شود تا مشاوره زمینه‌ای برای رشد وترقی باشد.
به گزارش مرکز خبر حوزه، صافی گلپایگانی گفت: فرقه‌های مختلف در حال فعالیت هستند و حوزه‌ها در برابر آنها و تبلیغات سوء و فرهنگ‌های باطل، باید با استفاده از وسایل تبلیغی روز، فرهنگ عالی و الهی اسلام را به دنیا عرضه کنند.
وی افزود: حفظ حدود فکری و اعتقادی مردم وظیفه اصلی حوزه‌ها است و در این زمینه باید یک بسیج همگانی به وجود بیاید.
صافی گلپایگانی خاطرنشان کرد: حوزه علمیه خراسان باید اشراف کامل بر فعالیت‌های فرهنگی شهرستانهای تابع خود داشته باشد، زیرا این حوزه بزرگانی را تربیت کرده که بزرگترین منبرها و جلسات را اداره کرده و به شبهات مختلف پاسخ داده و امیدواریم امروز نیز مثل گذشته در تربیت طلاب موفق باشد.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS