دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

استاد حوزه و دانشگاه تبریز؛ تبلیغات دینی نیازمند عملگرایی و اخلاص مبلغان است

No image
استاد حوزه و دانشگاه تبریز؛ تبلیغات دینی نیازمند عملگرایی و اخلاص مبلغان است استاد حوزه و دانشگاه تبریز درباره تبلیغات مذهبی گفت: بایستی در کنار سازماندهی و نظم بخشی به کارهای تبلیغی در جهت عملگرایی و اخلاص بیش از پیش مبلغان تلاش کنیم.
حجت الاسلام خلیل بابازاده کنگری، استاد اخلاق اسلامی حوزه و دانشگاه های تبریز، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، به بیان شرایط موفقیت مبلغان دینی و تبلیغات مذهبی پرداخت.
وی با بیان این که در گذشته سازمان یا نهاد ویژه ای برای تبلیغات در زمینه دین وجود نداشت، گفت: با این حال در بسیاری از مواقع مبلغانِ غیر سازمان یافته، بسیار موفق تر از مبلغان امروز فعالیت می کردند و گرایش توده های مردم به آموزه های دین به خصوص در ایام محرم و رمضان بسیار چشمگیر تر از امروز بود.
حجت الاسلام بابازاده کنگری تصریح کرد: این موضوع به طور قطع تابع علل فراوانی است که گسترش ظواهر مادی و هجوم رسانه ای و فرهنگی دنیای کفر و جذب افراد سست ایمان، از جمله علل کاهش گرایش به معنویات است که به طور طبیعی نتیجه و ثمره فعالیت مبلغان را کاهش داده است.
استاد اخلاق اسلامی حوزه و دانشگاه های تبریز خاطر نشان کرد: برتری رسانه ای غرب حقیقتی است که تمامی کشورهای اسلامی را در تأثیر خود قرار داده است و بنابراین در مواجهه با این واقعیت قدرت چندانی نداریم؛ ولی در حوزه داخلی که صد در صد در اختیار ما است، می توانیم کارهای بسیاری انجام دهیم.
وی ابراز داشت: موفقیت در امر تبلیغات دینی نیازمند عملگرایی و اخلاص مبلغ است که در سیره و روش بزرگان دین نیز این رعایت دقیق را مشاهده می کنیم، چنانچه پیامبر اسلام حاضر نشدند، کودکی را از خوردن خرما نهی کنند؛ چرا که آن روز خود پیامبر خرما تناول کرده بود.
حجت الاسلام بابازاده کنگری تأکید کرد: اگر امروز خواهان موفقیت روز افزون در تبلیغات دینی هستیم، بایستی در کنار سازماندهی و نظم بخشی به کارهای تبلیغی در جهت عملگرایی و اخلاص بیش از پیش مبلغان تلاش کنیم.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS