دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بزرگداشت آیت‌الله معرفت در دانشگاه مفید قم برگزار شد

No image
بزرگداشت آیت‌الله معرفت در دانشگاه مفید قم برگزار شد به گزارش مرکز خبر حوزه، دبیر این همایش از آیت‌الله معرفت به عنوان عالمی زمان شناس و وارسته یادکرد و اظهار داشت: زمانی که تفکر غلطی در دنیای اسلام نسبت به شیعه در خصوص تحریف قرآن مطرح بود، آیت‌الله معرفت جانانه به دفاع از مکتب تشیع پرداخت و با تألیف کتاب ارزشمند «صیانه القرآن من التحریف» به این تهمت‌های ناروا پاسخ داد و وظیفه خود در مرزبانی اندیشه ناب اسلامی را به خوبی انجام داد.
حجت‌الاسلام موسویان با اشاره به اهتمام آیت‌الله معرفت در تربیت شاگردان برجسته در حوزه و دانشگاه و تقدیم آنها به جامعه علمی کشور گفت: آزاداندیشی از ویژگی‌های آن مرحوم بود به طوری که در ابراز و بیان دیدگاه‌های خود شجاعت داشت و شاگردان ایشان نیز با صراحت دیدگاه‌های خود را بیان می‌کردند.
وی با بیان اینکه آن مرحوم از نقد و اندیشه‌های خود استقبال می‌کرد گفت: مرحوم آیت‌الله معرفت مباحث را با ادبیات علمی و به دور از تعصب مطرح می‌کرد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدوی‌راد، از فضلای حوزه هم در این همایش با اشاره به جایگاه ممتاز مرحوم آیت‌الله معرفت در میراث مکتوب شیعه در زمینه علوم قرآنی گفت: علمای شیعه مباحث علوم قرآن را یا در مقدمات تفسیر و یا در بین آراء تفسیری خود آورده‌اند و هنر و عظمت کار مرحوم آیت‌الله معرفت، جمع‌آوری و ارائه مباحث علوم قرآنی در مجموعه‌‌ای مستقل است.
وی افزود: آیت‌الله معرفت در جمع‌آوری و ارائه این مباحث تنها، ناقل و کاتب آراء علما نبود و مجتهدانه بحث کرده است.
سردبیر نشریه آینه پژوهش تصریح کرد: مجموعه «التمهید» موجب افتخار شیعه در زمینه علوم قرآنی است، ولی متأسفانه در جامعه علمی ما به خوبی مورد توجه قرار نگرفته است.
وی با اشاره به جلوه‌های اخلاقی آیت‌الله معرفت گفت: وی فقیهی مسلم وکم‌نظیر بود، اما به دلیل احساس نیازی که برای تتبع در علوم قرآنی حس کرد، وارد عرصه مرجعیت نشد.
منبع خبر:
خبرگزاری حوزه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS