دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در مقطع سطح دو و سه؛ پذیرش دانش پژوه در مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی

No image
در مقطع سطح دو و سه؛ پذیرش دانش پژوه در مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی از مراکز تخصصی حوزه علمیه قم برای سال تحصیلی 89-88 در مقطع سطح دو و سه دانش پژوه می پذیرد.
حجت الاسلام سید احمد مرتضایی، معاون آموزش مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: این مرکز تخصصی به منظور تربیت و پرورش نیروی توانمند و متخصص، از میان طلاب دارای شرایط برای سال تحصیلی 89-88 در دو مقطع سطح دو (کارشناسی) و سه (کارشناسی ارشد) با دو گرایش فقه و حقوق خصوصی و فقه و حقوق جزا و جرم شناسی دانش پژوه می پذیرد.
وی در ادامه افزود: قبولی در آزمون ورودی و مصاحبه علمی، تعهد به رعایت مقررات آموزشی و انظباطی و حداکثر سن 30 سال برای دوره کارشناسی و 34 سال برای دوره کارشناسی ارشد از جمله شرایط پذیرش دانش پژوه در این دوره هاست.
حجت الاسلام مرتضایی ادامه داد: اتمام پایه ششم برای ورود به مقطع کارشناسی و اتمام سطح دو با اولویت رشته حقوق برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد لازم است.
وی زمان نام نویسی برای شرکت در آزمون ورودی این مرکز را از پانزدهم تیر تا پانزدهم مهرماه عنوان و خاطر نشان کرد: علاقه مندان می توانند با در دست داشتن مدارک مورد نیاز از جمله فتوکپی شناسنامه، دو قطعه عکس و ارزیابی تحصیلی خود به دفتر امور مراکز تخصصی واقع در مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، طبقه دوم، مراجعه و فرم ثبت نام را تکمیل کنند.
معاون آموزش مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی اظهار داشت: آزمون ورودی دوره سطح دو (کارشناسی) ساعت نه صبح روز پنج شنبه شانزدهم آبان ماه و آزمون ورودی دوره سطح سه (کارشناسی ارشد) ساعت نه صبح روز پنج شنبه نهم آبان ماه برگزار می شود، از این رو داوطلبان دوره سطح دو می بایست از تاریخ یازدهم تا پانزدهم آبان ماه و داوطلبان دوره سطح سه باید از تاریخ چهارم تا هشتم آبان ماه برای دریافت کارت ورورد به جلسه به دفتر امور مراکز تخصصی مراجعه کنند.
وی مواد آزمون سطح دو را ابواب قضا، شهادات، حدود، قصاص، دیات، اقرار، کفالت، حجر و متاجر شرح لمعه با ضریب سه، اصول فقه مظفر با ضریب دو، ادبیات عرب(ترجمه و اعراب گذاری نهج البلاغه از خطبه 101 تا پایان 120) با ضریب دو، زبان انگلیسی در حد دیپلم با ضریب یک و قانون اساسی با ضریب یک عنوان کرد و افزود: منابع آزمون سطح سه با گرایش فقه و حقوق خصوصی، حقوق مدنی، آیین دادرسی مدنی، حقوق تجارت، متون حقوقی به زبان انگلیسی و قواعد فقه مدنی و منابع آزمون سطح سه با گرایش فقه و حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق جزای عمومی، حقوق جزای اختصاصی، آیین دادرسی کیفری، متون حقوقی به زبان انگلیسی و قواعد فقه جزایی می باشد.
حجت الاسلام مرتضایی در پایان ضمن انتقاد از عدم تخصیص مکان مناسب برای این مرکز تخصصی تصریح کرد: متأسفانه به علت کمبود منابع و نبود مکان مناسب، با اهداف بلند مدت خود که شامل تربیت نیرو برای قوه قضاییه و رفع شبهات فقهی و حقوقی جامعه است، فاصله بسیاری داریم.
گفتنی است؛ سوالات آزمون ورودی این مرکز تخصصی به صورت چهارگزینه ای است و پذیرش دانش پژوه بر اساس بالاترین امتیاز آزمون و مصاحبه خواهد بود.
علاقه مندان می توانند جهت کسب آگاهی بیشتر با شماره تلفن 7830957 دفتر امور مراکز تخصصی یا 6612885 و 6622844 مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی در قم تماس بگیرند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS