دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دو هزار و 400مبلغ در سراسر کشور مستقر هستند

No image
دو هزار و 400مبلغ در سراسر کشور مستقر هستند مدیر اجرایی هجرت بلند مدت معاونت تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه قم گفت:‌ اکنون دو هزار و 400مبلغ در مناطق مختلف کشور مستقر بوده و مشغول انجام رسالت دینی هستند.

حجت الاسلام "محمد غلامرضایی" افزود: به طور متوسط سالانه بیش از 400 مبلغ از طریق این واحد به مناطق مختلف کشور اعزام می‌شوند
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از مرکز خبر حوزه، وی اظهار داشت: طرح اعزام تبلیغی در قالب هجرت بلند مدت از تیرماه سال 1380 با هدف تامین مبلغ برای مناطق مورد نیاز آغاز شده است
وی تصریح کرد: مراکز بخش، دهستان و روستاهای بزرگ فاقد روحانی و برخی ازشهرهایی که در معرض آسیب های اجتماعی و فرهنگی هستند در اولویت اعزام قرار دارند
مدیر اجرایی طرح هجرت بلند مدت یادآور شد: روحانیون مهاجر همراه با خانواده در محل تبلیغ مستقر می‌شوند و حداقل به مدت یک سال به تبلیغ معارف قرآنی و مسائل دینی می پردازند.
وی، به استقبال طلاب از این طرح اشاره کرد و گفت: از آنجایی که تبلیغ یکی از وظایف اساسی حوزویان است، استقبال طلاب در حد بسیار خوبی صورت گرفته است.
حجت‌الاسلام غلامرضایی با اشاره به حضور موثر و مثبت مبلغان در مناطق مختلف بیان کرد: احیاء مساجد به واسطه اقامه نماز، برگزاری جلسات احکام و تفسیر قرآن و رسیدگی به مشکلات اقتصادی و اجتماعی منطقه از جمله فعالیت هایی است که باعث انسجام در روستا ها و جذب جوانان به مساجد شده و اختلافات را به حداقل رسانده است
وی، پاسخ به شبهات اعتقادی وانجام فعالیت های تبلیغی را از محور های فعالیت روحانیون مهاجر برشمرد و افزود: جلوگیری از نفوذ فرق و مذاهب ضاله، جذب جوانان به حوزه‌های علمیه و مساجد، حضور در مدارس آموزش و پرورش و اجرای برنامه های فرهنگی از دیگر فعالیت های مبغان در قالب طرح هجرت بلند مدت است.
حجت‌الاسلام غلامرضایی حضور روحانیون طرح هجرت بلند مدت در مناطق مختلف را بسیار ارزشمند ارزیابی کرد و یادآور شد: در حاضر بیش از یک هزار تقاضا برای جذب مبلغ وجود دارد و هر تعداد از روحانیون که مراجعه می‌کنند برای استقرار آنها در مناطق مختلف مشکلی وجود ندارد
مدیر اجرایی طرح هجرت بلند مدت، وجود همسران مبلغان را در نشر معارف دینی در بین بانوان بسیار موثر دانست و خاطرنشان کرد: برای آن دسته از همسران روحانیون که قبلا آموزش های کافی را در این زمینه ندیده اند آموزش های غیر حضوری برگزار می‌شود.
وی همچنین اعزام کوتاه مدت را از دیگر برنامه های طرح هجرت نام برد و گفت: این اعزام ها اغلب در استان های محروم صورت می گیرد و بر این اساس در سال 1386 هفت هزار روحانی در مناسبت های مختلف اعزام شده‌اند
وی حضور مبلغین و روحانیون در مدارس آموزش و پرورش را از دیگر محور های طرح هجرت بلند مدت برشمرد و یادآور شد: یکی از وظایف مبلغان حضور در مدارس و برگزاری نماز جماعت و سخنرانی است و در این راستا در اکثر استانها دوره ای چهار روزه جهت جذاب سازی کلاس ها و شیوه های برخورد با جوانان برای مبلغان برگزار می‌شود.
مدیر اجرایی طرح هجرت بلند مدت، به روز کردن آموزش های کاربردی مبلغین را از دیگر فعالیتهای این ستاد بر شمرد و خاطر نشان کرد: آموزش دروس حوزوی به صورت غیر حضوری، آموزش تربیت راهنما، راه اندازی آموزش ویژه همسران مبلغان و آموزش فن خطابه و روش کلاس داری برای کودکان و نوجوانان از جمله این فعالیتها است.
منبع: خبرگزاری ایرنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS