دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

راه اندازی مدارس غیر انتفاعی وابسته به حوزه‌های علمیه خواهران

No image
راه اندازی مدارس غیر انتفاعی وابسته به حوزه‌های علمیه خواهران مدارس غیر انتفاعی وابسته به حوزه‌های علمیه خواهران راه اندازی می شود.
حجت الاسلام ابوالحسن احمدی شاهرختی، معاون دبیر ستاد همکاری های وزارت آموزش و پرورش وحوزه‌های علمیه، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: در راستای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد تحول بنیادین در آموزش و پرورش و اجرایی شدن مفاد منشور همکاری های وزارت آموزش و پرورش با حوزه‌های علمیه در خصوص تأسیس و راه اندازی مدارس وابسته به حوزه علمیه خواهران، توافقنامه ای با عنوان«طرح تأسیس و راه اندازی مجتمع‌های آموزشی وابسته به حوزه علمیه خواهران» میان وزارت آموزش و پرورش و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران امضا می شود.
وی افزود: این توافقنامه به زودی به امضای فاضلی، معاون توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش، و حجت الاسلام محمود رضا جمشیدی، قائم مقام مدیر حوزه های علمیه خواهران، خواهد رسید.
وی با بیان این که مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران می‌تواند نسبت به تشکیل کلاس ها و دوره‌ها و فعالیت های فوق برنامه‌، جهت ارتقای کارآیی دانش آموزان و اعتلای کِیفی مواد درسی، محتوا و برنامه‌های آموزشی و فرهنگی مدارس اقدام کند، خاطر نشان کرد: عناوین دروس، مواد درسی و محتوای رشته‌های تحصیلی مدارس و مراکز آموزشی وابسته به حوزه‌های علمیه خواهران در دوره‌های تحصیلی، مطابق قوانین، مقررات و ضوابط عمومی وزارت آموزش و پرورش بوده و رعایت دقیق آن در این گونه مدارس و مراکز لازم است.
حجت الاسلام احمدی برنامه‌ریزی جهت غنی سازی آموزشی و تربیتی دبیرستان ها را به عهده مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و امر نظارت بر اجرای ضوابط ذیربط را بر عهده آموزش و پرورش و شورای نظارت مدارس غیر انتفاعی خواند و افزود: مدارس غیر انتفاعی وابسته به حوزه های خواهران در مراکز استان ها و سایر شهرستان هایی که ظرفیت تشکیل و تأسیس این گونه مدارس را دارند، با تعامل طرفین تأسیس می شود.
وی تأکید کرد: مدارک تحصیلی مدارس یاد شده برابر قانون تأسیس مدارس غیر انتفاعی و سایر ضوابط و مقررات از سوی آموزش و پرورش صادر می شود.
وی تعداد مدارس موضوع این توافقنامه را در حال حاضر یکصد واحد آموزشی اعلام کرد و افزود: در صورت تحقق مفاد این توافقنامه این تعداد توسعه می یابد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS