دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شورای مطالعات و تحقیقات در سازمان دارالقرآن تشکیل می‌شود

No image
شورای مطالعات و تحقیقات در سازمان دارالقرآن تشکیل می‌شود شورای مطالعات و تحقیقات راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم با هدف تحول و نوآوری در فعالیتهای این سازمان تشکیل می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به افزایش حجم فعالیتها و مسئولیتهای این سازمان طی سالهای گذشته، این شورا تشکیل می شود تا رسالتهای پیش بینی شده برای سازمان دارالقرآن کریم به خوبی انجام شوند .
یکی از مؤسسات وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی سازمان درالقرآن الکریم است که در راستای توسعه و تعمیق فرهنگ حیات بخش قرآن کریم و تعالیم انسان ساز اهل بیت عصمت و طهارت به عنوان محور اندیشه و عمل امت اسلامی، وظایف و مأموریتهای خاصی را بر عهده دارد .
تلاش در جهت توسعه کمی و کیفی آموزشهای قرآن کریم با نگرش کلان و اصولی ، به واسطه بهره گیری از ظرفیتها و امکانات آموزشی کشور، یکی از برنامه های این سازمان است که به شیوه های مختلفی اعمال می شود.
توسعه کمی و کیفی تبلیغات و انتشارات قرآنی و تلاش در جهت جذابیت و غنای هر چه بیشتر این فعالیتها ، فراهم کردن فضای مناسب فرهنگی - تبلیغی در جامعه ، ترغیب و تشویق آحاد مردم به آشنایی و انس هرچه بیشتر با فرهنگ انسان ساز قرآن کریم از طریق برگزاری نمایشگاهها، مراسم، محافل، مسابقات، جشنواره ها و همایشهای قرآنی از دیگر اهداف و برنامه های سازمان دارالقرآن است .
مکانیزه شدن سیستم تصحیح و بررسی قرآنها اقدامی است که از سوی این سازمان به منظور سرعت بخشیدن به روند تصحیح قرآنها پیگیری می شود .
حمایت و پشتیبانی از حرکتهای خودجوش مردمی در زمینه نشر و ترویج فرهنگ قرآن کریم، تلاش جهت هماهنگی و ساماندهی این حرکتها و نظارت هر چه بهتر نسبت به فعالیتهای قرآنی نهادها و تشکلهای مردمی نیز برنامه و هدف دیگر این سازمان است .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS