دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

همایش مالکیت معنوی در دانشگاه قم برگزار شد

No image
همایش مالکیت معنوی در دانشگاه قم برگزار شد همایش مالکیت معنوی روز پنج‌شنبه با حضور استادان و صاحبنظران این حوزه در دانشگاه قم برگزار شد.
به گزارش ایسنا، حکمت‌نیا، عضو هیئت علمی دانشگاه قم، در این همایش با بیان این که علم در گذشته وابسته به عالم بود گفت: در حال حاضر علم دارای بعد اقتصادی و سیاسی شده و این مسئله موجب شده تا علم به عنوان موضوعی بریده از عالم وارد صحنه اجتماع شود و عالم نیز به عنوان نیروی انسانی باقی بماند.
وی افزود: تبدیل علم به فناوری و تکنولوژی باعث نزدیکی علم به زندگی انسان‌ها شده و فناوری تحقق یافته شکل بیرونی علم است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: باید سعی شود فناوری به لحاظ مختلف به انحصار درآورده شود و این انحصار باید همراه با انتقال آن بر اساس قواعد حقوقی و سازنده باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه از اظهار مالکیت ادبی در سطح جهان حمایت می‌شود گفت: ما بیشتر خواهان حمایت از عقود و ایده موجود در کتابهایمان هستیم.
حکمت‌نیا به بحث سیاست در علم نیز اشاره کرد و گفت: امروز کشورهای پیشرفته جهان در زمینه علم به مثابه تولیدکننده فکر عمل می‌کنند و کشورهای جهان سوم مصرف‌کننده این محصول هستند.
وی افزود: یکی از راهکارهای برنامه توسعه پنجم ، یافتن راه میان‌بر در زمینه فن‌آوری است.
در ادامه، شبیری، استاد دانشگاه قم، گفت: مالکیت معنوی در طول زمان توسعه یافته و اولین قانون مدون در این زمینه بر خلاف تصور همگان متعلق به ایتالیاست.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS