دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

انتشار کتاب جدید ضد اسلامی در بلژیک تحت عنوان ان شاءالله.

No image
انتشار کتاب جدید ضد اسلامی در بلژیک تحت عنوان ان شاءالله.
رسا، سرویس بین الملل ـ کتاب جدید ضد اسلامی تحت عنوان«ان شاءالله» در بلژیک، منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از محیط، در ادامه حملات ضداسلامی در غرب به ویژه اروپا، فیلیپ دیونز رهبر حزب راستگرای فلامزبک بلژیک اقدام به انتشار کتاب «ان شاءالله» در این کشور کرده است.
وی در این کتاب تاکید کرده است که اسلام، پیروان خود را به نژادپرستی و کشتار دعوت می کند.
وی مدعی است که در اسلام بزرگترین ظلمها به زن روا داشته می شود و این قشر در جامعه بسیار مظلوم است.
دیونز در این کتاب نسبت به رشد جمعیت مسلمانان در اروپا هشدار داده است و باید با سخت تر کردن قوانین مهاجرت، از مهاجرت آنان به اروپا جلوگیری کرد.
گفتنی است حزب فلامزبلاک در سال 1978 میلادی در بلژیک تاسیس شد و در سال 2003 میلادی سه کرسی در مجلس این کشور کسب کرد.
 
منبع:
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS