دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حمایت وزیر خارجه یونان از حق زنان محجبه

No image
حمایت وزیر خارجه یونان از حق زنان محجبه وزیر امور خارجه یونان از حق زنان مسلمان برای پوشاندن سر خود بر اساس آموزه‌های دینی دفاع و ادعا این را که حجاب تهدیدی علیه سکولاریسم است تکذیب کرد.
دورا باکویانی وزیر امور خارجه یونان در همایش بین‌المللی زنان در آنکارا گفت: حقوق بشر و ماهیت سکولار یک کشور به‌واسطه روسری مورد تهدید قرار نمی‌گیرد و به همین نحو با ممنوعیت آن امنیت آن حفظ نمی‌شود. حقوق و جوامع آزاد به‌واسطه اراده سیاسی، چارچوبهای حقوقی، سیاستهای آموزشی و دسترسی به اطلاعات و تکنولوژیهای جدید برای پیشرفت، اشتغال، سرمایه‌گذاری و سهم مساوی اجتماعی و سیاسی حفظ می‌شوند.
باکویانی رسانه‌های غربی را برای تبلیغات منفی درباره جایگاه زنان در اسلام محکوم کرد و گفت: باور شایعی درباره تفاسیر نادرست از قرآن در رسانه ها تبلیغ می‌شوند که اسلام مردان را برتر از زنان می‌دانند. این در حالی است که اگرآنها مطالعه عهد قدیم و جدید را با همان رویکرد صورت داده و بافت تاریخی را در نظر نگیرند نتیجه مشابهی می‌توانند به دست آورند.
این مقام ارشد یونان مصرانه اظهار داشت که در اسلام تساوی زن و مرد مورد تأکید قرار گرفته و زنان موفق بسیاری در کشورهای اسلامی فعالیت می‌کنند. همایش بین‌المللی زنان مسلمان روز 8 مارس به عنوان روز جهانی زنان در آنکارای ترکیه برگزار شد.
منبع:مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS