دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برخیز! برخیز!

No image
برخیز! برخیز!

در این میان، کاشف الغطا علاقه وافرى به محدّث نورى داشت محدث نورى از کارشناسان سرشناس علم حدیث بود کاشف الغطا هماره با استاد نشست و برخاست داشت از پندهاى استاد براى سیر و سلوک و پیمودن راههاى سعادت بهره مى جست روزى به استاد گفت: رطوبت جوانى در جان من رسوخ کرده و مرا از برخاستن براى نماز شب سنگین نموده است از این رو، در برخى از شبها، نماز شب از دستم مى رود استاد فریاد برآورد: چرا؟ چرا؟ برخیز! برخیز!

کاشف الغطا سالها پس از رحلت استاد، از آن سرزنش استاد یاد مى کند و مى گوید: صداى استاد مرحومم، در هر شب، پیش از سحر مرا براى نماز شب بیدار مى کند([4])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله جعفر سبحانی، دیروز در مسجد مقدس جمکران گفت: با جداشدن فرهنگ مهدویت و انتظار از تفکر دینی ما، چیزی از عقیده شیعی باقی نمی ماند.
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
Powered by TayaCMS