دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

گریه شیر

No image
گریه شیر

جناب شیخ محمدحسن مولوى از عالم بزرگوار حاج سید محمد رضوى کشمیرى فرزند آقا سید مرتضى کشمیرى چنین نقل کرده است:

«در کشمیر، کوهى است که در دامنه آن حسینیه‌اى قرار دارد. ساختمان حسینیه طورى است که از بیرون آن مى‌توان داخل را مشاهده کرد. جهت روشنایى، در پشت بام حسینیه پنجره‌اى گذاشته‌اند. هر سال در روز عاشورا، جمعى از شیعیان در آنجا جمع شده و مراسم عزاى سالار شهیدان‌علیه السلام را برگزار مى‌کنند. شیرى در آن نزدیکى‌ها زندگى مى‌کند که هر سال در شب اوّل محرّم، از بیشه‌اش بیرون مى‌آید و خودش را در پشت بام حسینیه رسانده، سرش را از آن روزنه داخل مى‌کند و به عزاداران مى‌نگرد و قطرات اشک از چشمانش جارى مى‌شود. و بعد از مجلس، راهش را مى‌گیرد و به بیشه‌اش بر مى‌گردد. این برنامه تا شب عاشورا به همین کیفیت، ادامه مى‌یابد. به همین دلیل، در این قریه، هیچگاه اوّل محرم اشتباه نمى‌شود و با آمدن آن حیوان، همه مى‌فهمند که شب اول محرم فرا رسیده است.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله جعفر سبحانی، دیروز در مسجد مقدس جمکران گفت: با جداشدن فرهنگ مهدویت و انتظار از تفکر دینی ما، چیزی از عقیده شیعی باقی نمی ماند.
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .

پر بازدیدترین ها

فردا؛ استقبال میلیونها مسلمان از ضیافت الهی

فردا؛ استقبال میلیونها مسلمان از ضیافت الهی

میلیونها مسلمان در سراسر دنیا از خاورمیانه، خاوردور و اروپا و آمریکا از روز پنجشنبه 13 سپتامبر (22 شهریور ماه) ماه مبارک رمضان را آغاز خواهند کرد.
Powered by TayaCMS