دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افتتاح همایش «فلسفه اسلامی و چالش های جهان امروز»

No image
افتتاح همایش «فلسفه اسلامی و چالش های جهان امروز»
خبرگزاری فارس: افتتاحیه همایش «فلسفه اسلامی و چالش‌های جهان امروز»، بعد‌ از ظهر سه‌شنبه، 19 آبان‌ماه، در سالن آمفی‌تئاتر هتل سیمرغ برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه فارس، در این همایش چهار روزه که از سوی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و با همکاری بنیاد بوعلی‌سینا همدان در تهران و همدان برگزار می‌شود، اساتید و صاحب‌نظران داخلی و خارجی درباره موضوعات گوناگون حوزه فلسفه اسلامی به ارائه بحث‌های خود خواهند پرداخت.
در طول روز دوم این همایش، نیز سخنرانی‌ها و میزگردهایی در محل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار خواهد شد و پس از آن، روز سوم و چهارم این برنامه در همدان ادامه خواهد یافت.
در این همایش بیش از 30 نفر از اساتید و اندیشمندان فلسفه از کشورهایی چون انگلیس، اندونزی، مالزی، پاکستان، ترکیه، تاجیکستان، قزاقستان، بنگلادش، بوسنی، مجارستان، لبنان، نیجریه، ژاپن، امریکا، افریقای جنوبی، هند و آلمان و 60 سخنران ایرانی شرکت خواهند داشت.
نسبت میان نظر و عمل در فلسفه اسلامی، چالش‌های جهان معاصر، فلسفه اسلامی و علم، هنر، حقوق و اخلاق از جمله موضوعاتی است که در این همایش مورد بحث قرار خواهد گرفت.
ابن‌سینا و جهان معاصر موضوعاتی است که در روز سوم این همایش در همدان و با مشارکت بنیاد بوعلی سینا مورد بحث قرار می‌گیرد.
بنا بر این گزارش در آخرین روز این همایش هم جوایزی از سوی بنیاد بوعلی‌سینا به برگزیدگان ارائه خواهد شد.
در بخش جوایز بین‌المللی بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی‌سینای همدان، جایزه‌ ابن‌سیناپژوهی برای فعالیت‌های برجسته در شناخت، تعریف و تبیین مکتب سینوی، جایزه پزشکی ابن‌سینا برای فعالیت‌های برجسته پیش برنده پزشکی، جایزه فلسفی ابن‌سینا برای فعالیت‌های برجسته در پیشرفت علم، جایزه حکمتانه ابن‌سینا برای فعالیت‌های برجسته همبستگی‌ساز دانش و معنویت در ارتقای کیفیت زندگی و جایزه مفاخر بوعلی‌سینا برای فعالیت‌های برجسته در معرفی و بزرگداشت عالمان و متفکران عرصه فرهنگ و تمدن اسلام و ایران به برگزیدگان اهدا خواهد شد.
منبع:
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS