دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افشای فعالیت‌های تروریستی وهابیت در قلب اروپا

No image
افشای فعالیت‌های تروریستی وهابیت در قلب اروپا پیشروی فعالیت سلفی‌های افراطی و سوء استفاده از مساجد و مراکز تجمع مسلمانان در سایه حمایت کشورهای حوزه خلیج فارس نگرانی شدید مجامع اروپایی را برانگیخت.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از جهان، وهابیون اروپا در جدیدترین اقدامات خود مساجد و مراکز اسلامی مسلمانان را به عنوان جایگاهی برای برگزاری نشست و هم‌اندیشی انتخاب کرده‌اند، تا جایی که این امر موجب افزایش حساسیت مجامع اروپایی نسبت به مسلمانان و به ویژه مراکز تجمع آنان شده است.
گروه‌های سلفی و یا به عبارت دیگر وهابی‌ها که اروپایی‌ها خاست‌گاه آنان را عربستان سعودی و سردمدار آن را اسامه بن لادن می‌دانند، اخیرا نگرانی شدید کشورهای اروپایی به ویژه دانمارک، ایتالیا، آلمان، انگلیس و اسپانیا را برانگیخته‌اند.
برخی از منابع خبری اروپایی اعلام کردند: در پی شدت گرفتن فعالیت وهابی‌ها در اروپا و کنترل شدید برخی مساجد و مراکز تجمع مسلمانان، تعدادی از این افراد از جمله گروه هماهنگ کننده اقدامات تروریستی و انتحاری در عراق دستگیر شدند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

امروز در تاریخ

امروز در تاریخ

امروز شنبه هفدهم شهریور ماه سال 1386 هجری شمسی ، مقارن است با بیست و پنجم شعبان المعظم سال 1428 هجری قمری و برابر است با هشتم سپتامبر 2007 میلادی.
امروز در تاریخ

امروز در تاریخ

امروز دوشنبه بیست و ششم شهریور ماه سال 1386 هجری شمسی ، مقارن است با پنجم رمضان سال 1428 هجری قمری و برابر است با هفدهم سپتامبر 2007 میلادی.
امروز در تاریخ

امروز در تاریخ

امروز دوشنبه سی مهرماه سال 1386 هجری شمسی ، مقارن است با دهم شوال سال 1428 هجری قمری و برابر است با بیست و دوم اکتبر 2007 میلادی.
پنجمین شهید محراب

پنجمین شهید محراب

در شعبان 1322 قمری، مطابق با 1281 شمسی، در خمینی شهر (سده) از توابع اصفهان در خانواده ای روحانی و اهل علم، فرزندی دیده به جهان گشود که او را عطاء الله نامیدند.
No image

تظاهرات مردم تهران علیه رژیم پهلوی پس از اقامه نماز عید فطر به امامت شهید آیه الله مفتح

در روز 22 بهمن 1357، انقلاب اسلامی ایران پس از سالها مجاهدت، ایثار، فداکاری و مقاومت در راه رضای الهی با رهبری بی نظیر حضرت امام خمینی و به همت مردم سرافراز ایران به پیروزی نهایی رسید
Powered by TayaCMS