دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ برای مقابله با جریانات انحرافی، کمیته های تخصصی تشکیل شود

No image
آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ برای مقابله با جریانات انحرافی، کمیته های تخصصی تشکیل شود
آیت‌الله العظمی مکارم‌ شیرازی گفت: تمام مکتب‌ها و گروه‌های انحرافی که در قالب دین فعالیت می‌کنند، سرچشمه خارجی دارند.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید در دیدار جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها اظهار کرد: مسوولان ادارات سازمان تبلیغات باید مرتباً تحت آموزش‌های تخصصی باشند و در غیر این صورت از زمان خود عقب می‌افتند.
وی لازمه موفقیت در کارهای فرهنگی را به روز بودن و آگاهی از شرایط دانست و تصریح کرد: طبق روایاتی که در کتب معتبر روایی آمده است حتی معصومین (ع) مرتباً تحت آموزش‌های الهی بود‌ه‌اند.
مکارم ‌شیرازی با اشاره به گسترش توطئه‌های فرهنگی در دنیای کنونی، بیان داشت: از همین رو باید آخرین اطلاعات را از تحولات ملی و بین‌المللی در عرصه‌های دین، فرهنگ و سیاست داشت.
این استاد حوزه افزود: پیشنهاد می‌کنم گروهی دایمی در سازمان تبلیغات اسلامی برای شناسایی جدیدترین شبهات و گروه‌های انحرافی و نحوه پاسخ‌گویی به شبهات و برخورد با منحرفین تشکیل شود.این گروه باید از فضلا و شخصیت‌های برجسته تشکیل شود و نتیجه مطالعات آنها در اختیار علما قرار بگیرد.
وی سودجویی و شهوت‌رانی را از انگیزه‌های پیدایش نحله‌ها و گروه‌های انحرافی برشمرد و گفت: بیشترین انگیزه‌ها در شرایط کنونی به مباحث سیاسی برمی‌گردد زیرا، دشمنان به دنبال از بین بردن مذهب به وسیله مذهب هستند.
مکارم‌ شیرازی، تعصبات قومی را از دیگر انگیزه‌های ایجاد فرقه‌های انحرافی ذکر و تصریح کرد: وهابیت بر اساس عوامل سیاسی و تعصبات قومی شکل گرفته است و اقدامات خرابکارانه آنها موجب آبروریزی است.
وی علت تلاش دشمن برای ایجاد و تقویت فرقه‌ها و مکاتب انحرافی را پیشرفت روزافزون اسلام ناب در سراسر دنیا دانسته و یادآور شد: با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شاخ آمریکا، و با مقاومت جانانه لبنان شاخ اسرائیل در منطقه شکسته شد و لذا به دست و پا افتاد‌ه‌اند تا به آئین ناب محمدی (ص) آسیب وارد کنند.
این استاد درس خارج فقه حوزه با تاکید بر این‌که نباید بهانه به دست دشمنان بدهیم، گفت: برخی اقدامات نابخردانه در بعضی مجالس مذهبی به اقدامات دشمن کمک می‌کند.
وی افزود: ائمه معصومین (ع) ما را از چنین اقداماتی بر حذر داشته‌اند و قرآن نیز صراحتاً بر ندادن بهانه به دست دشمن تاکید دارد.
مکارم ‌شیرازی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حرف اول در عالم اسلام را پیروان اهل‌بیت (ع) می‌زنند و چشم‌ها به سوی پیروان این مکتب دوخته شده است.
وی توجه به مقتضیات زمان در موضع‌گیری‌ها و برنامه‌های فرهنگی را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: متاسفانه برخی به گونه‌ای حرف می‌زنند که باید دویست سال قبل متولد می‌شدند.
مکارم شیرازی یادآور شد: رمز پیروزی امام (ره) این بود که جلوتر از زمان خود را درک می‌کرد و بر همان اساس حرکت می‌کرد.
وی با اشاره به موضع‌گیری اخیر خود در خصوص محکومیت اهانت به قرآن در همایش سازمان میراث فرهنگی گفت: ما نمی‌توانیم در برابر بی‌احترامی به قرآن ساکت بنشینیم و لو اینکه بر ضد ما مطالبی هم گفته بشود.
مکارم ‌شیرازی افزود: بنده حاضرم آبروی خود را در راه قرآن و مقدسات اسلامی نثار کنم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر تخصصی شدن کارهای فرهنگی تاکید کرد و افزود: باید برای مقابله با جریانات مختلف انحرافی، کمیته‌های تخصصی تشکیل داد.
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سوآپ Swap

سوآپ Swap

سوآپ در لغت به‌معنای معامله پایاپاى (ارز)، معاوضه، عوض کردن، مبادله کردن، بیرون کردن، جانشین کردن و اخراج کردن آمده و در اصطلاح، توافقی بین دو شرکت برای معاوضه جریان نقدی در آینده (با دو نوع پرداخت متفاوت از بدهی یا دارایی) است. قرارداد فوق تاریخ پرداخت و چگونگی محاسبه جریانات نقدی را که باید پرداخت شود مشخص می‌کند. معمولا محاسبه جریانات نقدی شامل ارزش‌های آتی یک یا چند متغیر بازار است. اولین قراردادهای سوآپ در اوایل دهه 1980 منعقد شدند. از آن زمان تاکنون بازار سوآپ رشد چشم‌گیری داشته است. در حال حاضر اکثر قراردادهای مشتقّات خارج از بورس به‌صورت سوآپ انجام می‌شود.
ابزار مشتقه Derivative Tool

ابزار مشتقه Derivative Tool

در برخی از قرارداها دارنده قرارداد، مجبور است یا این حق را دارد که یک دارایی مالی را در زمانی در آینده بخرد یا بفروشد. به‌جهت اینکه قیمت این‌گونه قرارداها از قیمت آن دارایی مالی مشتق می‌شود. از این‌رو این قرارداها را اوراق مشتقه می‌نامند.
بیمه Insurance

بیمه Insurance

یمه در زبان فرانسه Assurance، در انگلیسی Insurance و در زبان هندی و اردو "بیما" نامیده می‌شود. بنا به‌اعتقاد برخی، واژه بیمه از کلمه هندی بیما گرفته شده و به‌اعتقاد برخی دیگر، ریشه در زبان فارسی دارد و اصل آن همان "بیم" است؛ زیرا عامل اساسی انعقاد عقد بیمه، ترس و گریز از خطر است و به‌سبب همین ترس و به‌منظور حصول تامین، عقد بیمه وقوع می‌یابد
ریسک Risk

ریسک Risk

ریسک، نوعی عدم اطمینان به آینده است که قابلیت محاسبه را داشته باشد. اگر نتوان میزان عدم اطمینان به آینده را محاسبه کرد، ریسک نیست؛ بلکه فقط عدم اطمینان است؛ به‌همین جهت به‌دلیل محاسبه مقداری عدم اطمینان در قالب ریسک می‌توان آن‌را مدیریت و کنترل کرد. ریسک در زبان چینیان نیز با دو علامت تعریف می‌شود که اولی به‌معنی خطر و دومی به مفهوم فرصت است
مهندسی مالی Financial Engineering

مهندسی مالی Financial Engineering

مهندسی مالی شامل طراحی، توسعه، استقرار ابزارها و فرایند مالی و همچنین طراحی مجدد راه‌حل‌های خلاقانه برای مسائل موجود در مالی است. به‌عبارت دیگر مهندسی مالی عبارت از به‌کارگیری ابزارهای مالی برای‌ ساختاربندی مجدد پرتفوی (سبد سهام) مالی و تبدیل‌ آن به پرتفویی با خصوصیات مطلوب‌تر است. عجین شدن زندگی انسان با مسائل و پیچیدگی بازار و نهادهای پولی و مالی، نیاز جدی و مبرمی به دانشی خاص برای رفع‌ این نیازها به‌وجود آورده است.

پر بازدیدترین ها

منحنی تولید یکسان    Isoquant Curve

منحنی تولید یکسان Isoquant Curve

کلمه Isoquant از دو واژه یونانی ISO معادل "برابر" و Quantas معادل "مقدار"، تشکیل شده است؛ که برخی از مترجمین آن را به‌معنای تولید یکسان، متساوی التولید، برابر مقدار و هم‌مقداری تولید به‌کار برده‌اند. منحنی تولید یکسان مکان هندسی تمام مقادیر کار و سرمایه است، که سطح معیّنی از محصول را به‌دست می‌دهد.
نظريه رفتار مصرف‌کننده (تغييرات درآمد و قيمت)

نظريه رفتار مصرف‌کننده (تغييرات درآمد و قيمت)

در نظریه ذفتار مصرف کننده ما به دنبال کشف قوانین حاکم بر رفتار خانوارها هنگام مصرف کالا و خدکمات و یاعرضه عوامل تولید هستیم که از دو روش می توان این مطلب را توضیح داد: روش مطلوبیت و روش منحنی بی تفاوتی.
امنیت اقتصادی Economic security

امنیت اقتصادی Economic security

امنیت اقتصادی به‌لحاظ لغوی، مرکب از دو واژه امنیت و اقتصاد است. واژه security در زبان انگلیسی، از ریشه کلمه لاتین secarus که se به‌معنی بدون و curus به‌معنی پریشانی، گرفته شده و به‌معانی امنیت سالم و بی‌خطر، رهایی از اضطراب، آزاد بودن از شک و ابهام، آزاد بودن از ترس و خطر و اطمینان داشتن آمده است.
Powered by TayaCMS