دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اهانت کنندگان به اسلام باید جریمه و مجازات شوند

No image
اهانت کنندگان به اسلام باید جریمه و مجازات شوند مدیر کل سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی (آیسیسکو) از کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی و شوراهای وابسته به این سازمان خواست از سازمان ملل متحد بخواهند مصوبه‌ای صادر کند تا به موجب آن اهانت کنندگان به اسلام و مقدسات اسلامی جریمه و مجازات شوند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، عبدالعزیز بن عثمان تویجری مدیر کل سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی ( آیسیسکو) در پی افزایش اهانت به اسلام و مقدسات اسلامی طی بیانیه ای تصریح کرد: کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی و کشورهای وابسته، با این تصمیم در خصوص صدور مصوبه مذکور موافقت کرده اند .
وی این اقدام را در شرایطی که تعرض به انبیاء و مقدسات الهی و دینی افزایش یافته بسیار ضروری اعلام و سکوت در مقابل چنین اقداماتی را غیرممکن خواند .
وی با اظهار تأسف از چگونگی تعامل و برخورد سازمانهای غربی با مسائل ملت مسلمان افزود: در مورد اهانت به ادیان و انبیاء الهی باید جایگاه کشورهای اسلامی در دفاع از حضرت محمد (ص)، دیگر انبیاء و مقدسات دینی ثابت و مشخص شود، با وجود همه حساسیتهایی که وجود دارد، اما هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

حیات طیبه؛ حیاتی نورانی

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حیات طیبه؛ حیاتی نورانی در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام آورده شده است.
No image

حیات طیبه در سایه ولایت

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حیات طیبه در سایه ولایت در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام آورده شده است.
No image

حقیقت ولایت انبیا و ائمه (علیهم السلام)

متن سخنرانی حقیقت ولایت انبیا و ائمه (علیهم السلام) در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

توسعه در جامعه ولایی

در این متن به توسعه در جامعه ولایی با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

تکامل انسانی در سایه پیروی از ولایت

در این متن به تکامل انسانی در سایه پیروی از ولایت با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

آموزه‌هاي قرآني خطبه فدكيه 4(ويژگي هاي پيامبر و اميرالمؤمنين عليهم السلام)

علی جان سفارش هایی دارم، نخست اینکه مرا شب غسل بده، شب کفنم کن و شب بدنم را به خاک بسپار؟! مگذار آن دو نفر بر بدنم نماز بخوانند و در تشییع جنازه ام حاضر گردند. علی جان! وقتی بدنم را به خاک سپردی، زود از کنار قبرم نرو؛ «اجْلِسْ عِنْدَ رَأْسِی» بالای سرم بنشین، برایم قرآن و دعا بخوان!
Powered by TayaCMS