دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برپایی جایزه ملی قیصر امین پور

No image
برپایی جایزه ملی قیصر امین پور برپایی جایزه ملی قیصر امین پور / ساخت یادمان و فرهنگسرای قیصر در گتوند
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم چهلمین روز درگذشت قیصر امین پور در گتوند، پیشنهاد برگزاری جایزه ملی ادبی و هنری قیصر را ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت هنری وزارت ارشاد، محمدحسین ایمانی در مراسم چهلمین روز درگذشت دکتر قیصر امین پور که با حضور جمعی از مسئولان و مردم خوزستان و دیگر شهرهای کشور در گتوند برگزار شد، گفت: از این پس نام گتوند همراه با نام دکتر قیصر امین پور ماندگار خواهد بود.
ایمانی پیشنهاد کرد برای معرفی بهتر این شاعر ارزشمند معاصر جایزه ادبی قیصر در خوزستان برگزار شود.
وی گفت: قیصر امین پور نقش محوری در هسته اولیه شعر انقلاب داشت و موجب شد چراغ شعر انقلاب روشن بماند. دکتر قیصر امین پور اگرچه عمر کوتاهی داشت اما بسیار پربار و تاثیرگذار بود.
در این مراسم همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان و معاون سیاسی اجتماعی استانداری سخنانی را بیان کردند و معاون استانداری از طراحی و ساخت یادمان و فرهنگسرایی در آرامگاه دکتر قیصر امین پور خبر داد.
همچنین با حضور معاون هنری ارشاد، مسئولان استانی و پدر قیصر امین پور، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گتوند افتتاح شد و کلنگ احداث تالاری به نام دکتر قیصر امین پور در گتوند به زمین زده شد.
ایمانی با اشاره به ارتباط بین مردم و هنر و نیز استقبال مخاطبان از برنامه های هنری گفت: امیدواریم هنرمندان همچون گذشته هم در مسیر رشد و توسعه ایران اسلامی جایگاه ویژه ای داشته باشند.
معاون امور هنری وزارت ارشاد با اشاره به اعتبارات فرهنگ و هنر گفت: خوشبختانه در حال حاضر دولت و مجلس سعی در افزایش بودجه بخش فرهنگ و هنر دارند تا زمینه خواسته های هنرمندان فراهم شود و امیدواریم که سهم اعتبارات فرهنگ و هنر حداقل به ده درصد بودجه کشور برسد.
ایمانی خوشخو از تالار نمایش و نگارخانه در حال احداث شهرستان شوش هم بازدید کرد. این تالار و نگارخانه همزمان با دهه فجر افتتاح خواهد شد.
وی همچنین ضمن بازدید از موزه هنرهای معاصر و تالار مهتاب در اهواز که به تازگی ساخته شده است اظهار امیدواری کرد با وجود این فضاها، برنامه ها و نمایشگاه های هنری به صورت مداوم در طول سال در اهواز برگزار شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

حیات طیبه؛ حیاتی نورانی

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حیات طیبه؛ حیاتی نورانی در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام آورده شده است.
No image

حیات طیبه در سایه ولایت

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حیات طیبه در سایه ولایت در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام آورده شده است.
No image

حقیقت ولایت انبیا و ائمه (علیهم السلام)

متن سخنرانی حقیقت ولایت انبیا و ائمه (علیهم السلام) در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

توسعه در جامعه ولایی

در این متن به توسعه در جامعه ولایی با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

تکامل انسانی در سایه پیروی از ولایت

در این متن به تکامل انسانی در سایه پیروی از ولایت با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

آموزه‌هاي قرآني خطبه فدكيه 4(ويژگي هاي پيامبر و اميرالمؤمنين عليهم السلام)

علی جان سفارش هایی دارم، نخست اینکه مرا شب غسل بده، شب کفنم کن و شب بدنم را به خاک بسپار؟! مگذار آن دو نفر بر بدنم نماز بخوانند و در تشییع جنازه ام حاضر گردند. علی جان! وقتی بدنم را به خاک سپردی، زود از کنار قبرم نرو؛ «اجْلِسْ عِنْدَ رَأْسِی» بالای سرم بنشین، برایم قرآن و دعا بخوان!
No image

آثار محبت اهل بیت علیهم‌ السلام

در این بخش متن سخنرانی با عنوان آثار محبت اهل بیت علیهم‌ السلام در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) آورده شده است.
No image

رابطه قرآن و عترت

در این بخش متن سخنرانی با عنوان رابطه قرآن و عترت در موضوع مقامات اهل بیت(علیه السلام) آورده شده است.
Powered by TayaCMS