دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شیخ حُرّ در مجلس شاه سلیمان

No image
شیخ حُرّ در مجلس شاه سلیمان

«شیخ حُرّ در مجلس شاه سلیمان بدون اجازه شاه در بالاى مجلس و نزد شاه نشست - به طورى که بین او و شاه یک متکا بیش نبود. شاه پس از نشستن رو به شیخ کرد و گفت: به من گفته اند تو از علماى جلیل و بزرگ عرب محمد بن حسن حُرّ عاملى هستى حال به من بگو «فاصله میان حر و خر چقدر است»؟ شیخ بى درنگ (به شوخى) گفت : «یک متکا»! شاه از شجاعت و حاضر جوابى شیخ یکه خورد.([1])



[1]- اعیان الشیعه، ج9، ص167.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

حیات طیبه؛ حیاتی نورانی

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حیات طیبه؛ حیاتی نورانی در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام آورده شده است.
No image

حیات طیبه در سایه ولایت

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حیات طیبه در سایه ولایت در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام آورده شده است.
No image

حقیقت ولایت انبیا و ائمه (علیهم السلام)

متن سخنرانی حقیقت ولایت انبیا و ائمه (علیهم السلام) در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

توسعه در جامعه ولایی

در این متن به توسعه در جامعه ولایی با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

تکامل انسانی در سایه پیروی از ولایت

در این متن به تکامل انسانی در سایه پیروی از ولایت با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

ویژگی ها و مقامات پیامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم)

در این متن به ویژگی ها و مقامات پیامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) با موضوع فضایل پیامبر(صلی الله) و اهل بیت(علیه السلام) پرداخته شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام8 (توجّه مردم به رفاه و راحت‏ طلبی)

متن سخنرانی شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام8 (توجّه مردم به رفاه و راحت‏ طلبی) در موضوع شرح خطبه فدكیه در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS