دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

گذرگاه جدید عابران پیاده در اطراف مسجدالاقصی تعبیه می‌شود

No image
گذرگاه جدید عابران پیاده در اطراف مسجدالاقصی تعبیه می‌شود به نقل از بی بی سی، شهرداری قدس اعلام کرد: این اقدام مانند ساخت پلی کوچک است تا عابران بتوانند از طریق این پل عبور کرده و به حرم شریف برسند. اقدامات و حفاریهای اولیه اعتراضات زیادی را میان مسلمانان بر انگیخت و بحران میان فلسطین و اسرائیل را افزایش داد.
از این رو فلسطینیان حفاریهای اسرائیل را محکوم کرده و گفتند: این اقدام به پایه های مسجدالاقصی ضرر رسانده وبرای اسرائیل عواقب بدی به دنبال دارد.
آنها تصریح کردند: این تعرض به مسجدالاقصی، در ادامه حفارهای مستمر نزدیک باب المغاربه یکی از درهای اصلی مسجد است.
اسرائیل گفت: فعالیتهای ترمیم و بازسازی به منظور ساخت گذرگاهی جدید برای عابران پیاده امری ضروری برای زائران به شمار می رود . این گذرگاه موقتی وسیله‌ای برای رسیدن به مسجدالاقصی است؛ چرا که قرنها پیش گذرگاهی در این منطقه وجود داشت که با گذشت زمان تخریب شد و جز خرابه از آن باقی نماند، از این رو این گذرگاه جدید جای گذرگاه قبلی است و اقدام جدید به شمار نمی رود.
مسجدالاقصی یکی از علل شعله ور شدن خشونت میان فلسطین و اسرائیل از زمان اشغال نوار غربی از سال 1967 شده است. در سال 1996 اسرائیل حفاریهای نزدیک مسجدالاقصی انجام داد که منجر به بر انگیخته شدن خشم علیه رژیم اشغالگر اسرائیل شد که طی این سالها همچنان تعرض به مسجدالاقصی ادامه دارد.
این در حالی است که اتحادیه عرب از آمریکا خواسته تا مانع از تعرضات اسرائیل شده و بسرعت آن را متوقف کنند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

Powered by TayaCMS